(foto) Noul Range Rover Velar! Primele informaţii oficiale

Compania Jaguar Land Rover a dezvăluit prima imagine oficială cu un o nouă maşină de teren care este numită Velar. Premiera publică a modelului va avea loc la Salonul Auto de la Geneva.

În gama de modele noul Range Rover este poziţionat de către companie între Evoque şi varianta Sport.

Denumirea a primit-o în cinstea primului prototip a lui Range Rover. Atunci, în 1968, britanicii au testat o astfel de maşină încercând astfel să-i inducă în eroare pe jurnalişti.

Originea cuvântului Velar e din latină “velare” care se traduce ca “voal” (ţesătură fină de mătase) sau a înveli, a acoperi.

Specificaţiile tehnice şi dinamice sunt ţinute deocamdată în secret. Land Rover a menţionat doar că noul Velar va avea un design de avangardă printre toate modelele din gamă.

De asemenea maşina va fi înzestrată cu o mulţime de sisteme moderne de siguranţă şi asistenţă a şoferului.

Potrivit informaţiilor neoficiale, noul crossover va fi construit pe baza platformei din aluminiu IQ, aceeaşi folosită de Jaguar F-Pace. Gama de motoare va include unităţi pe benzină şi chiar un V6 turbodiesel. Nu se exclude şi prezenţa unei versiuni hibride.

Toate detaliile despre model, Land Rover le va dezvălui la 1 martie 2017, iar premiera publică va avea loc la Salonul Auto de la Geneva care se va deschide pentru jurnalişti la 7 martie.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/