(foto) Noul Renault Kadjar facelift a ajuns în ţara noastră. Cât costă şi ce oferă în schimb

Noul Renault Kadjar facelift a ajuns în Republica Moldova. Maşina, prezentată în toamna anului trecut, se va descurca cu brio pe orice fel de teren, chiar și pe cele din ţara noastră.

Modelul poate fi deja comandat şi cumpărat chiar din showroom-ul importatorului oficial.

Renault Kadjar facelift introduce un design exterior şi interior actualizat la mai multe capitole. Barele de protecţie au devenit mai stilate, caroseria poate fi vopsită în mai multe culori, iar gama de jante a fost extinsă. Multitudinea de inserţii cromate îl fac foarte atrăgător

În partea frontală poartă semnătura luminoasă C din gama Renault. Aceasta este întărită prin integrarea indicatorilor LED în luminile de zi. Lămpile anti ceaţă, de asemenea, obțin LED-uri cu tehnologie LED Pure Vision (standard de la nivelul de echipare Intens). În partea din spate, stopurile la fel sunt făcute pe bază de LED-uri, precum şi lămpile care indică mersul în marşarier sau cele anti ceață,

În interior, lucrurile au devenit mai aranjate. Partea centrală a planşei de bord are un nou ecran tactil multimedia cu tehnologie capacitivă pentru o afișare mai strălucitoare și o sensibilitate mai mare. Cu o diagonală de 7 inci, acest ecran afișează sistemul multimedia R-LINK 2, cu comenzi pe ambele părți. Ecranul este montat într-un profil perfect, dând planşei de bord o linie mai elegantă și mai neîntreruptă.

Nou este şi panoul de comandă pentru sistemul de climatizare automată. Are un design mai modern, ergonomic, cu setările de temperatură și de ventilație afișate în centrul a trei roți dințate.

Sunt disponibile acum culori noi, alături de o tapițerie nouă cu cusături, în unele cazuri cu un efect 3D texturat. Tapițeria Alcantara este de asemenea disponibilă în noua versiune Black Edition. Scaunele sunt mai ergonomice, iar panourile interioare ale ușilor au fost complet remodelate.

Sub capotă are motoare actualizate după ultimele norme, inclusiv un agregat nou 1.3 TCe, montat pentru prima dată pe Scenic și ulterior adus pe Captur și Megane. Dezvoltat de Alianța Renault-Nissan în colaborare cu Daimler, acest sistem de propulsie îndeplinește cele mai înalte standarde de performanță și manevrabilitate. Performanța acestei arhitecturi cu patru cilindri este netedă și fără vibrații. Motorul funcționează bine și la turații reduse, cu cuplul său generos.

Acesta şi alte două unităţi diesel pot fi cuplate atât la cutii manuale cu şase trepte, cât şi la unele EDC cu şapte trepte.

Sistemul de tracţiune 4WD de pe Kadjar facelift beneficiază de experiența pe care o are în domeniu Nissan. Kadjar oferă o performanță sigură pe drumuri alunecoase, de exemplu, până la o stațiune de schi în timpul iernii, sau conducând pe un teren moale. Sistemul include trei moduri de funcționare, selectate cu ajutorul unui buton de control pe consola centrală, în spatele levierului cutiei de viteze.

La capitolul dotări suplimentare, accesorii şi sisteme de asistenţă şi protecţie, maşina corespunde tuturor standardelor actuale! Preţul de start este de 16.600 de euro!

Vezi toate dotările care se oferă pe Kajdar facelift, toate motoarele şi toate preţurile valabile în Republica Moldova:

*Dacă documentele nu apar imediat, te rugăm să actualizezi pagina!

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Află mai multe despre Renault Kadjar facelift:

Vezi şi o broşură oficială a modelului:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/