in ,

(foto) Noul Volvo S60 a fost fotografiat fără camuflaj în uzina mărcii din Torslanda

Noul Volvo S60 a fost fotografiat fără camuflaj în uzina mărcii din Torslanda şi imaginea a fost făcută publică de portalul local TeknikensVarld. Sedanul se afla într-un atelier, alături de un exemplar al noului XC60, dar şi de un automobil misterios acoperit cu o husă.

Colegii suedezi sunt de părere că sub cearşaf se ascunde primul electromobil al mărcii, bazat pe actualul XC40.

FOTO: teknikensvarld.se

Revenind la “protagonistul” acestui articol, îl vedem că va fi făcut în stilul fratelui său mai mare Volvo S90. Exemplarul în cauză mai are şi un nivel de echipare R-Design, care presupune printre altele o bară de protecţie posterioară cu un difuzor încorporat şi terminaţii cromate ale eşapamentului, dar şi nişte jante negre lucioase.

Vezi şi: (video) Test Drive: Volvo S90 și V90

Deocamdată nu avem ocazia să vedem cum va arăta partea sa frontală, dacă va fi identică sau nu cu cea a noului Volvo V60, însă anterior chiar şeful Volvo a fotografiat din faţă un prototip de teste camuflat şi a publicat imaginea pe o reţea de socializare.

Vezi detalii: (foto) Șeful Volvo Cars a fotografiat noul S60 şi dezvăluie ţara în care va fi produs

Iată cum arată posteriorul unui S90 pentru comparaţie:

Amintim că noul Volvo S60 va fi produs peste ocean în SUA. Premiera publică potrivit ultimelor informaţii este programată pentru sfârşitul verii.

Iti place articolul?