(foto) O maşină bună pe care ţi-o poţi cumpăra din Anglia. Vezi cât costă această Alpina B10 V8

Renumitul atelier german de tuning Alpina modifică automobile marca BMW din anul 1965 şi de atunci piaţa nu a simţit niciodată o lipsă de modele. Totuşi, unele dintre ele sunt foarte rare, aşa cum este şi în cazul acestui break B10 V8.

Pentru prima dată Alpina B10 a fost construită pe baza noului model BMW Seria 5 E39 care a apărut în anul 1997, iar peste trei ani a fost prezentată şi versiunea Touring.

Odată ce maşina s-a ales cu motor V10, reprezentanţii atelierului german au decis să limiteze producţia unor astfel de automobile la câteva sute de maşini pe care le-au răspândit pe planetă. Exemplarul din acest articol este unul din cele 10 care au ajuns vreodată în Marea Britanie.

Automobilul se poate lăuda cu o caroserie vopsită într-o culoare albastră metalizată şi un habitaclu tapiţat cu piele de culoare bej, în care se mai pot găsi inserţii din lemn natural acoperit cu lac.

Jantele îi măsoară 18 inci şi sunt acoperite cu pneuri de model Pirelli P Zero.

Chiar dacă acest E39 nu mai este o maşină nouă, având 15 ani de istorie şi un parcurs pe odometru egal cu 117.500 de kilometri, arată foarte bine atât la exterior, cât şi la interior.

Sub capotă se ascunde un propulsor V8 de 4.6 litri, care produce 342 CP şi 480 Nm de cuplu. Transmisia este una automată.

Acceleraţia de la 0-96 km/h o face în 5.4 secunde!

În prezent, doritorii o pot cumpăra prin intermediul portalului de licitaţii electronice eBay sau pe millenniumheroes.com pentru 18.995 de lire sterline.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/