(foto) Pe eBay se vinde un set de roţi de la Bugatti Veyron. Costă cât mai multe apartamente în Chişinău

Pe platforma de comercializare a bunurilor eBay, unde apar câte o dată şi automobile, a apărut un anunţ de vânzare mai neobişnuit. Cineva din Statele Unite vinde un set de roţi care stăteau cândva pe un hipercar Bugatti Veyron 16.4.

Motivul pentru care maşina nu le mai poartă nu a fost dezvăluit.

Vezi şi: (video) Unui rar Mansory Bugatti Veyron Linea Vivere i-a fost schimbată tracţiunea integrală pe una spate

Potrivit informaţiilor, roţile se află în Fort Lauderdale, Florida şi se vând la fel doar pe teritoriul Statelor Unite. După cum am menţionat, se oferă în schimbul unei sume frumușele de bani un set de patru roţi, care includ atât jantele, cât şi anvelopele. Părţile sunt originale şi sunt produse în Italia.

Jantele sunt într-o stare excelentă, sunt produse sub brandul OZ Racing şi măsoară 20/21 de inci pe puntea din faţă şi spate respectiv. Anvelopele care le acoperă sunt fabricate de Michelin, au dimensiuni de 265/35 ZR20 şi 365/25 ZR21, şi sunt uzate în proporţie de 15%. Oricum, acestea sunt concepute pentru a rezista unor viteze foarte mari.

Vânzătorul afirmă că produsele nu sunt reciclate şi le vinde în schimbul a 100.000 de dolari! Drept motiv al preţului ridicat invocă suma de 150.000 de dolari pe care Bugatti o cere pentru un astfel de set nou şi timpul de aşteptare de un an de zile pentru a-l primi de la uzină.

Vezi şi: (video) Ştiai asta? Cât poate ajunge să coste doar schimbul uleiului şi a filtrelor de aer a unui Bugatti Veyron

Acelaşi vânzător mai are în proprietate un set de jante similare doar, pe care le vinde pentru suma de 59.995 de dolari. Acestea sunt într-o stare excelentă şi au doar nişte imperfecţiuni minore de ordin cosmetic.

Jantele au fost scoase de pe un Veyron original, proprietarul căruia le-a înlocuit cu altele care vin împreună cu un kit de tuning de la Mansory.

Amintim că modelul Bugatti Veyron a fost produs în perioada anilor 2005-2015 în doar 450 de exemplare, unele dintre care în ediţii speciale şi exclusive. Modelul original are un motor W16 de 8.0 litri, care produce 1.001 CP şi 1.250 Nm de cuplu. Cu aceştia face 0-100 de km/h în 2.5 secunde şi atinge o viteză maximă de 407 km/h.

Ulterior, în anii 2010-2011, Bugatti a produs modelul Veyron Super Sport, iar din 2011 până în 2015 Veyron Grand Sport Vitesse. Aceste maşini aveau aceleaşi propulsoare, însă “forţate” să producă câte 1.200 CP şi 1.500 Nm de cuplu respectiv. Timpul de acceleraţie până la o viteză de 100 de km/h a rămas practic neschimbat, însă viteza maximă putea depăşi deja 415 km/h.

Interesante sunt nişte curiozităţi despre Veyron. Dacă s-ar deplasa în continuu cu viteză maximă atunci anvelopele i s-ar uza în 15 minute! Dacă ar rula la fel cu viteză maximă continuă, cei 100 de litri de benzină din rezervor s-ar irosi în doar opt minute!

Urmaşul lui Bugatti Veyron este noul Chiron.

Vezi şi: (foto/video) Oficial: Iată care sunt cele mai scumpe anvelope din lume şi cât costă acestea

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/