(foto) Pe străzile Varșoviei a apărut un automobil fantastic marca Renault

Apariţie impresionantă pe străzile oraşului Varşovia, capitala Poloniei. Compania Renault a decis să organizeze acolo o sesiune foto pentru un nou concept pe care cel mai probabil în va prezenta în curând, acasă, la Salonul Auto de la Paris.

Chiar dacă acesta are nişte inserţii care imită roţi, după acestea se ascund roţi autentice cu ajutorul cărora prototipul a putut rula cu ajutorul unei telecomenzi.

Maşina conceptuală este destul de masivă în dimensiuni şi nu are nişte ferestre laterale, în afară de un parbriz şi o uşă care se poate deschide vertical doar din partea dreaptă. Cel mai probabil este vorba despre o maşină de lux cu autopilot, propulsată electric, similară creaţiei Volvo care a fost prezentată acum câteva ore.

Designerii care au lucrat la construcţia conceptului au folosit mai multe soluţii care ne amintesc de prototipurile lansate mai devreme, precum este acelaşi TrezorSYMBIOZ sau EZ-Go.

Ultimul chiar l-am văzut pe viu la Geneva în acest an şi reprezenta o platformă care demonstra viitorul transportului public, combinat cu tehnologii de propulsie autonomă, sisteme electrice şi de comunicare.

Sursă foto: autogaleria.pl

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/