(foto) Porsche 718 Cayman şi 718 Boxster by TechArt vor putea fi văzute la Geneva

Chiar dacă am scris anterior că cei de la TechArt au modificat modelele Porsche 718 Cayman şi 718 Boxster, atelierul de tuning anunţă că va aduce aceste maşini la Salonul Auto de la Geneva.

Automobilele sportive compacte au primit mai multe soluţii exclusive la interior şi exterior, dar şi propulsoare care produc câte 400 de cai putere fiecare.

Modelele modernizate Porsche 718 Cayman şi 718 Boxster sunt propulsate de un agregat de 2.5 litri, a cărui putere a fost mărită până la 400 de cai şi 480 de Nm. Aceasta este cu 50 de CP şi 60 Nm mai mult.

Datorită performanţelor mărite, ambele automobile au devenit mult mai rapide. Acceleraţia 0-100 km/h o fac în 3.9 secunde, iar de la 0-200 km/h în 14.2 secunde. Viteza maximă atinge 296 km/h.

Cei de la TechArt mai spun că au schimbat sistemul de evacuare a gazelor de eşapament standard cu unul din titan şi care are terminaţii din fibră de carbon. Noul eşapament asigură “o melodie mult mai adâncă”.

Tradiţional, ambele automobile au mai primit un kit exterior aerodinamic agresiv şi un decor exclusiv al interiorului.

De asemenea, clienţii vor  mai putea comanda un set de jante unice de 21 de inci Formula IV, de culori diferite, dar şi o suspensie datorită căreia garda la sol este coborâtă cu 30 de mm.

Preţurile pentru modificări nu sunt anunţate public şi se discută separat.

Vezi şi: (foto) Atelierul TechArt împlineşte 30 de ani de activitate şi vine la Geneva cu nişte proiecte jos pălăria

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/