(foto/video) Porsche Cayenne S şi Cayenne S Diesel primesc versiunea Platinum Edition

Nemţii de la Porsche anunţă despre versiunea Platinum Edition pentru modelele Cayenne S şi Cayenne S Diesel. Automobilele au primit un set de modificări la exterior şi interior, dar şi o listă de dotări mai extinsă.

Amintim că versiunea Platinum Edition este deja disponibilă încă din anul trecut pentru versiunile obişnuite Cayenne cu motoare pe benzină, diesel şi hibride. Acum însă, a venit rândul unor modele mai puternice să o aibă disponibilă.

https://youtu.be/5cI_DTFf1vk

Caracteristicile de la exterior prin care se va deosebi un Cayenne S sau S Diesel Platinum Edition sunt jantele unice argintii Sport Edition care măsoară 21 de inci, bosaje mai proeminente şi care sunt vospite în culoarea caroseriei, mai multe inserţii de o culoarea neagră lucioasă şi geamuri posterioare fumurii.

Deja în dotarea de bază Porsche Cayenne S Platinum Edition şi Cayenne S Diesel Platinum Edition beneficiază de scaune sport faţă cu inserţii din Alcantara, care mai pot fi reglate electric într-o mulţime de poziţii şi încălzite, ceas analogic pe consola centrală, un sistem audio performant de la Bose şi un sistem multimedia PCM cu navigaţie.

Totodată, aceste maşini mai primesc blocuri optice bi-xenon cu o iluminare dinamică în curbe, senzori de parcare în faţă şi spate, dar şi oglinzi retrovizoare care previn orbirea.

La capitolul tehnic nu s-au înregistrat schimbări. Cayenne S este dotat cu un motor cu şase cilindri care produce 420 CP, iar S Diesel este pus în mişcare de 385 CP.

În Moldova, un Porsche Cayenne S Diesel Platinum Edition poate fi comandat pentru un preţ de start egal cu 89.900 de euro. Varianta pe benzină de asemenea poate fi comandată, însă de regulă aceasta nu este populară.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/