(foto) Premieră absolută! Chevrolet Niva a primit un sistem multimedia cu ecran tactil şi care rulează pe Windows

Compania GM-AvtoVAZ a găsit cum să facă două noi nivele de echipare pentru singurul model pe care îl produce – Chevrolet Niva. În premieră, în anul 2019, maşinile în nivel de echipare de top GLC Multimedia şi LEM vor fi dotate din uzină cu un sistem infotainment cu ecran tactil!

Vezi şi: Acum îţi poţi cumpăra o Lada Vesta Sport! Preţ de start – peste 1000000 de ruble

Noul sistem multimedia conţine două componente principale, un ecran de 7 inci poziţionat deasupra bordului şi un panou cu o serie de comenzi pentru control suplimentar, care mai conţine un microfon şi un cititor de carduri SD. Acesta din urmă este instalat în locul panoului pentru controlul sistemului audio, iar ecranul de sus, potrivit dezvoltatorilor, corespunde standardelor tehnice şi nu afectează vizibilitatea.

Sistemul media funcționează pe baza sistemului de operare Windows 6.0 CE (care oficial nu mai primeşte suport din partea Microsoft), împreună cu un sistem de navigaţie încorporat, de la Navitel, cu suport al standardelor GPS si GLONASS. De asemenea, dispozitivul poate reda fișiere foto, audio și video (MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, WMA, WAV, DivX, MP3, JPEG), însă filmuleţele pot fi privite doar când maşina staţionează.

Suplimentar se oferă porturi SD și USB, conexiune Bluetooth pentru conectare la telefon și posibilitatea de a afişa imagini video de pe camera retrovizoare.

Vezi şi: (video) Priviri uimite la Salonul Auto de la Moscova. AvtoVAZ a prezentat conceptul Lada 4×4 Vision

https://www.youtube.com/watch?v=7DY1lVupDwM

După cum am menţionat, un astfel de sistem multimedia inovator este instalat pe maşinile în nivel de echipare GLC Multimedia şi LEM, care sunt făcute pe baza versiunilor deja cunoscute GLC şi LE.

Un lucru interesant este că ambele SUV-uri costă la fel, câte 810.000 ruble (puţin peste 11.000 de euro), însă suprataxa spre deosebire de automobilul în nivel de echipare GLC este de 11.000 de ruble (150 euro), în timp ce faţă de unul în LE este tocmai 46.000 de ruble (circa 630 de euro).

Vezi şi: (video) O Lada Niva modificată de un tată şi un fiu întoarce toate capetele pe drumurile din Armenia

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/