(foto) Premieră de la Hyundai: Noua generaţie i30 Wagon

Compania Hyundai a dezvăluit primele imagini oficiale cu noua generaţie i30 Wagon şi a publicat câteva informaţii esenţiale despre model. Premiera publică a break-ului va avea loc la Salonul Auto de la Geneva.

Lungimea noului i30 Wagon este egală cu 4.585 mm, cu 245 mm mai mult decât cea a hatchback-ului i30.

Înălţimea este egală cu 1.475 mm cu tot cu railings-uri, iar lăţimea şi ampatamentul au dimensiuni asemănătoare cu cele a hatchback-ului: 1.795 şi 2.650 mm respectiv.

Volumul minim al portbagajului este egal cu 602 litri, însă odată ce bancheta din spate este rabatată cifra creşte până la 1.650 litri.

Noul “universal” a primit aceleaşi dotări pe care le are şi hatchback-ului, printre acestea numărându-se: blocuri optice cu LED-uri, sistem de frânare automată, sistem de menţinere a automobilului pe bandă, cruise control intelectual, sistem de monitorizare a zonelor moarte, sistem de control al oboselii celui de la volan, comutare automată a luminilor de drum cu cea de întâlnire şi etc.

Pentru Hyundai i30 Wagon este prevăzut şi un sistem multimedia cu ecran tactil de 8 inci, care suportă interfeţele Apple CarPlay şi Android Auto, cameră video în spate şi chiar un sistem de reîncărcare a telefoanelor mobile prin inducţie electromagnetică.

Clienţilor europeni li se vor propune două motoare turbo pe benzină şi unul diesel: 1.0 T-GDi cu trei cilindri şi 120 CP, 1.4 T-GDi cu patru cilindri şi 140 CP, 1.6 turbodiesel cu 110 CP. Transmisiile pot fi mecanice cu şase trepte sau robotizate cu şapte trepte şi două ambreiaje.

Premiera noului i30 Wagon va avea loc la 7 martie la standul companiei de la Geneva.

Vezi şi: (video) Start producţie pentru noul Hyundai i30. Află când vine modelul în Moldova

Iată şi cum este făcută noua generaţie Hyundai i30 la uzina din Nošovice, Cehia.

https://youtu.be/8yk0dHlyCDY

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/