(foto) Premieră europeană: Noul Toyota Hilux 2019 Special Edition

La Commercial Vehicle Show din Birmingham, Marea Britanie (30 aprilie 2019), Toyota va dezvălui câteva automobile utilitare, printre care şi versiunea Special Edition pentru pick-up-ul Hilux din gama anului 2019. Să analizăm în mai multe detalii ce are de oferit.

Dispunând de îmbunătățiri unice pentru exterior și interior, noua versiune de serie va fi disponibilă fie ca model în nivel de echipare mediu sau superior cu o cabină dublă, fie într-un nivel de echipare mediu cu un Extra Cab.

La exterior o astfel de maşină se va deosebi prin numeroasele elemente finisate într-o culoare neagră sau gri, printre care se numără: partea superioară a grilei radiatorului, ramele proiectoarelor anti ceaţă şi inserţia de pe marginea barei de protecţie frontale, mânerele portierelor şi ale benei, corpurile oglinzilor retrovizoare, dar şi bara de protecţie posterioară cu inserţiile de pe aceasta.

În plus, modelele care vor fi lansate în Europa de Vest vor avea nişte jante din aliaj de 18 inci vopsite în două culori, în timp ce în ţările din Europa de Est se vor pune la dispoziţie seturi de jante exclusive, la fel de 18 inci, dar vopsite complet într-o culoare neagră.

Vezi şi: (foto) Record Guinness! Toyota Hilux – maşina care a ajuns în cea mai nordică localitate din Eurasia

La bord, noul pick-up Toyota are un interior unic, realizat complet într-o culoare neagră, a cărui calitate este susţinută de o serie de elemente cromate pe planşa de bord, dar şi de inserţii negre lucioase care se găsesc consola centrală și ornamentele ușilor, pe volan, levier și zona care îl înconjoară.

Panoul de instrumente din faţa şoferului include nişte cadrane cu un fundal alb și un ecran TFT central care afișează o animație specială dedicată modelului când motorul este pornit. Chiar și cheia maşinii este specifică modelului, cu o siluetă schițată a designului frontal al vehiculului.

Vezi şi: (foto/video) Un producător de jucării a făcut împreună cu Toyota un pick-up extrem

Subliniind stilul dotărilor și echipamentele pe care le are, versiunea specială Hilux 2019 Special Edition reflectă creșterea continuă a vânzărilor europene ale pick-up-ului Toyota, model care reprezintă deja un stil de viaţă. Împreună cu această maşină, compania anunţă o suită de tehnologii de siguranţă activă Toyota Safety Sense îmbunătățită, disponibilă pentru maşina în orice nivel de echipare.

TSS include un sistem pre-coliziune (PCS) cu detectarea pietonilor pe timp de zi și de noapte + detectarea cicliştilor în timpul zilei, cruise control adaptiv cu un interval mare de viteză, asistent ce recunoaşte indicatoarele rutiere şi un altul ce avertizează în cazul părăsirii benzii de circulaţie cu direcție indusă de frână. Pe Hilux, fiind echipat cu o servodirecție hidraulică, corecțiile în direcţie sunt aplicate prin frânarea separată a roților din față/spate și din stânga/dreapta.

Noua versiune Hilux Special Edition și gama de modele Hilux îmbunătățite vor fi disponibile în Europa începând cu luna august.

Vezi şi: (video) Drag race: Mercedes X-Class vs VW Amarok vs Toyota Hilux vs Ford Ranger vs Mitsubishi L200

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/