(foto) Premieră: McLaren 600LT Spider by McLaren Special Operations

Pentru că noul McLaren 600LT Spider intră în producție, divizia McLaren Special Operations (MSO), cu scopul de a atrage mai mulţi potenţiali clienţi, a pregătit pentru Salonul Auto de la Geneva un tratament special pentru acest supercar, adăugând emoţie vizuală la mai multe capitole drept un tribut adus predecesorului 675LT Spider.

Şi pentru că toate exemplarele vor fi asamblate manual și disponibile numai pentru o perioadă limitată de timp, MSO oferă astfel actualilor şi viitorilor proprietari oportunitatea de a modifica şi mai mult maşina, astfel încât nu va fi doar una rară, ci şi unică.

McLaren 600LT Spider by MSO combină culorile, finisajele și materialele care exprimă în mod sporit drama corpului optimizat aerodinamic. Cea mai recentă creație urmează într-o tradiție alte maşini spectaculoase cu tratament MSO care și-au făcut debutul la Geneva în ultimii ani.

Paleta de culori izbitoare a automobilului introduce acum nuanţa Dove Grey cu accente în Napier Green, subliniind elementele de design cheie ale conceptului longtail, de la splitter-ul frontal mai pronunțat până la difuzorul din spate mai mare. Însuşi vopseaua Dove Grey redă o culoare solidă şi a fost realizată inclusiv cu scopul de a economisi din greutate.

Într-o premieră pentru mașinile stradale McLaren, accentele Napier Green se aplică folosind o nouă tehnică care vede vopseaua aplicată pe un film luminos și flexibil care asigură o potrivire de culoare de calitate premium. Aceeaşi folie a fost folosită anterior pe modelele de curse McLaren 720S GT3 și 570S GT4. Această soluţie va fi disponibilă în viitor ca o opţiune bespoke.

Pentru modelul 600LT Spider, filmul este aplicat pe splitter, praguri și inserțiile de pe uși, precum și pe difuzorul posterior cu cele patru lame verticale care creează un aspect extrem de distinctiv.

Vezi şi: (foto) Premieră: Noul McLaren 600LT, preparat de MSO, îşi face debutul la Pebble Beach

Automobilul mai dispune de suita completă de opțiuni din fibră de carbon, inclusiv MSO Defined Visual Carbon Fibre Front Fender Louvres, nişte “branhii” care au devenit rapid una dintre cele mai populare opțiuni pentru 600LT. În afară de accentele verzui, un alt omagiu pentru 675LT Spider este că toate elementele exterioare din fibră de carbon vizibilă au un finisaj satinat.

Acoperişul retractabil tare este realizat la fel din fibră de carbon de culoare neagră, iar jantele forjate din aliaj uşor, cu 10 spiţe, sunt finisate într-un negru lucios. Culoarea Napier Green este alegerea MSO bespoke şi pentru etrierele de frână, dar și pentru cusăturile contrastante interioare și marcajul de la ora 12 de pe volan.

O altă dotare unică pentru acest model printre toate modelele din seria Sport a mărcii sunt scaunele ultra uşoare din fibră de carbon, disponibile opţional, care au fost iniţial dezvoltate pentru McLaren Senna. Alte amprente MSO bespoke includ inscripţia 600LT brodată pe tetiere, Alcantara pe toate suprafeţele superioară, pe montanţi şi pe volan, o pedală de acceleraţie cu inscripţie gravată 600LT, dar şi plăcuţe specifice MSO.

În plus, mașina a fost echipată cu multe dintre cele mai populare caracteristici din întreaga gamă de Sport Series, inclusiv un upgrade cu fibră de carbon a componentelor interioare, inclusiv pe pragurile uşilor, dar şi pe tunelul central, dar şi sistemul McLaren Track Telemetry (MTT) cu funcție de înregistrare automată a timpului unui tur parcurs pe vreun circuit și trei camere.

Vezi şi: (video) MSO a făcut la comandă un unic McLaren 675LT în stilul lui F1 GTR Longtail

La motor nu s-a intervenit. A rămas acelaşi V8 twin-turbo de 3.8 litri, care produce 600 de CP şi 620 Nm de cuplu. Cu el, modelul 600LT Spider poate atinge 100 km h în 2.9 secunde, 200 km/h în doar 8.4 secunde (cu aproape 0.2 secunde mai lent decât coupeul), iar viteza maximă se va opri la 324 sau 315 km/h cu acoperişul pus sau scos respectiv (coupeul atinge 328 de km/h).

Potrivit directorului de program McLaren Special Operations, Ansar Ali, aproape jumătate din numărul celor care şi-au cumpărat un 600LT Coupe au optat pentru opţiunile de personalizare ale MSO. Cei care le vor dori şi pe 600LT Spider vor trebui să se grăbească pentru că maşina va fi produsă doar într-o perioadă limitată de timp. Costul modificărilor se discută cu fiecare client în parte.

Noul McLaren 600LT Spider are un preţ de start de 201.500 de lire sterline, cu taxe, în Marea Britanie. Va fi produs într-un număr limitat, în câte exemplare posibile se va reuşi timp de un an.

Vezi şi: (foto) MSO a umplut noul supercar Senna cu fibră de carbon şi asta costă doar 300000 de lire sterline

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/