(foto) Premieră: Noua ediţie limitată Toyota C-HR Neon Lime powered by JBL

Noua ediţie limitată Toyota C-HR Neon Lime powered by JBL a fost dezvăluită astăzi în cadrul evenimentului exclusiv JBL Snow Party care se desfăşoară în Alpii Francezi, la care participă DJ celebri şi numeroase VIP-uri. Maşina dedicată melomanilor va exista în doar 2.000 de exemplare.

Toyota spune că a dotat automobilul cu un sistem audio JBL premium sound system (şase difuzoare, trei subwoofere şi o putere totală de circa 600 W), iar drept bonus mai vine cu un 360⁰ JBL Music Experience Pack.

Acesta din urmă conţine un set de difuzoare şi căşti de la partenerul JBL, alături de un abonament pe o perioadă de şase luni de zile la serviciul de streaming audio Deezer (piese în format FLAC).

Stilul ascuțit al modelului Toyota C-HR și poziția largă și musculoasă sunt consolidate în continuare prin vopseaua exclusivă metalizată bi-ton Neon Lime, care contrastează cu acoperişul de culoare neagră.

Jantele negre mat din aliaj care măsoară 18 inci, împreună cu farurile LED elegante şi designul distinctiv din spate sub forma unui bumerang, completează aspectul atrăgător.

Interiorul negru de înaltă calitate a fost conturat cu piele neagră și scaune sport tapiţate cu Alcantara, introduse în mod unic pentru această versiune specială. Atmosfera din habitaclu se potrivește cu aspectul dinamic al maşinii printr-o notă sofisticată.

Toyota C-HR Neon Lime este dotată cu un sistem de propulsie hibrid, prin intermediul căruia, peste 50% din timp se va conduce într-un mod cu emisii zero. Acest lucru va contribui pozitiv la experiența audierii muzicii de calitate într-o linişte mai mare.

Vânzările modelului de ediţie limitată vor începe din această lună.

https://autoblog.md/video-test-drive-toyota-c-hr-1-2-turbo-cvt/

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/