(foto) Premieră: Subaru Legacy facelift

Compania Subaru a arătat sedanul actualizat Legacy, iar pentru ca să-l vadă şi publicul larg îl va aduce la Salonul Auto de la Chicago, care se va desfăşura între 11 şi 20 februarie.

Modelul a suferit modificări la trei capitole: exterior, interior şi partea tehnică.

La exterior, Subaru Legacy din gama de modele a anului 2018 se deosebeşte prin forma schimbată a blocurilor optice, a grilei radiatorului şi a elementelor kit-ului aerodinamic. În faţă mai apărut nişte faruri anti ceaţă din LED-uri (dotare opţională), iar în spate a apărut un mic eleron pe uşa portbagajului.

Paleta de culori pentru caroserie a fost completată cu două noi nuanţe Magnetite Gray Metallic şi Crimson Red Pearl. De asemenea sunt disponibile noi modele de jante.

Designul interior a devenit mai “fresh” datorită volanului, a secţiunii de control a sistemului de climatizare şi a culorilor noi. Per ansamblu a fost îmbunătăţită calitatea materialelor, dar şi izolarea vibro-fonică.

Deja printre dotările standard va fi disponibil un sistem multimedia cu ecran de 6.5 inci şi care suportă Android Auto sau Apple CarPlay. Opţional se poate comanda un ecran tactil de opt inci şi care are un procesor mai puternic. Totodată, cei de la Subaru au menţionat că sistemul de climatizare răceşte mai rapid habitaclul.

Printre alte opţiuni noi care au apărut pe acest model este setul de sisteme de siguranţă EyeSight: cruise control adaptiv, funcţie de frânare automată în cazuri de urgenţă, sistem de monitorizare a marcajelor rutiere şi a traficului.

Există şi un sistem de control a presiunii în pneuri care indică informaţii pentru fiecare din cele patru separat. Mai mult, clienţii se vor putea bucura de un sistem de direcţie a farurilor în curbe şi de comutare automată a luminilor de drum.

Gama de motoare este compusă din unităţi boxer pe benzină: 2.5 litri cu 175 CP (4 cilindri) şi 3.6 litri cu 256 CP (6 cilindri). Ambele motoare sunt cuplate la un variator Lineartronic care acum lucrează mult mai silenţios. Un sistem de tracţiune integrală şi de control al vectorului de tracţiune este inclus în echipamentul de bază.

Subaru de asemenea a resetat suspensia lui Legacy pentru o mai bună manevrabilitate, dar şi servodirecţia care a devenit mult mai sensibilă. Mai rapid este şi răspunsul la apăsarea pedalei de frână.

Vânzările modelului actualizat vor începe în SUA în vara acestui an. În Europa modelul va fi disponibil mai târziu.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/