(foto) Prima etapă a Campionatului Naţional de Off-Road. Iată ce au avut de înfruntat participanții

O nouă ediţie a Campionatului Naţional de Off-Road a început în weekend-ul care a trecut. La Cojuşna, raionul Străşeni, s-au adunat zeci de participanţi şi sute de pasionaţi pentru a vedea ce urmează să se întâmple pe traseul dificil cu o lungime de aproximativ doi kilometri.

Potrivit informaţiilor, la acest eveniment au participat un număr record de concurenţi – circa 50 – cu vehicule înmatriculate în Republica Moldova, România, Ucraina, Bulgaria, Lituania, Marea Britanie, etc.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fvaleri.seretanu%2Fvideos%2F2212374555758033%2F&show_text=0&width=621

Vezi şi: (video) „Hibrid” made in Rusia. Cum un Mercedes-Benz W140 a devenit un vehicul de off-road

Sâmbătă, 23 martie, cei care au luptat pentru marele premiu au trebuit să demonstreze că se pot descurca în off-road cu ajutorul unor coordonate GPS. Şoferii trebuie să fie capabili să se orienteze pe baza coordonatelor geografice pentru a parcurge un itinerar format din mai multe puncte de control, încercând să ajungă la finiş în cel mai scurt timp.

Iar duminică, 24 martie, a avut loc proba specială de Trial Cross, acolo unde participanţii au trebuit să parcurgă cât de repede posibil un traseu improvizat, pe alocuri cu suprafeţe foarte dificile de parcurs. Anume această parte a evenimentului strânge cel mai mare număr de spectatori, care vin să vadă adrenalina concurenţilor şi ce măsuri i-au pentru a trece de impedimente.

A doua etapă este programată pentru zilele de 12 – 13 mai 2019, în oraşul Rezina!

Vezi şi: (video) Un UAZ-469, testat în off-road lângă Los Angeles. Vezi experienţele trăite de nişte americani

GALERIE FOTO realizată de fotograful Denis Chicu:

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/