(foto) Primele imagini cu noul BMW X5 M Competition şi în premieră cu X6 M Competition

Primele imagini cu noul BMW X5 Competition au ajuns în spaţiul online! Se pare că acestea au fost surprinse în singura locaţie unde va fi produs – uzina mărcii din Spartanburg, Carolina de Sud, SUA.

Mai mult, în premieră putem vedea şi prima imagine cu noua generaţie BMW X6, cea care încă nu a fost prezentată, dar deja sub forma noului X6 M Competition!

Din câte se pare, după cum am văzut deja în cazurile noilor BMW M5 şi BMW X3 M/X4 M, şi noile BMW X5 M/X6 M vor primi o versiune mai performantă numită Competition!

Acest lucru înseamnă că vor exista patru modele diferite: BMW X5 M şi BMW X6 M care ar putea prelua unitatea V8 TwinPower Turbo de 4.4 litri de pe M5, cu ai săi 600 de CP şi 750 Nm, alături de BMW X5 M Competition şi BMW X6 M Competition, care, la rândul lor, ar putea folosi motorizarea de pe M5 Competition, forţată să producă 625 de CP şi 750 Nm.

Alături de motor, noile SUV-uri sport vor mai avea standard un sistem de tracţiune integrală M xDrive, un diferenţial spate Active M, mecanisme de frânare M, sistem sport de evacuare a gazelor de eşapament şi multe alte bunătăţi alături de un pachet estetic exterior aerodinamic, care este diferit faţă de cel M Sport oferit opţional pe modelul obişnuit.

Vezi şi: (foto) Noul BMW M8 Competition a fost complet deconspirat într-un garaj

Interiorul maşinilor va fi evidenţiat de accente sportive sub forma unor inserţii din fibră de carbon şi Alcantara, a unui volan sport, o tapiţerie cu inserţii contrastante şi alte accesorii.

În particular, prima imagine cu BMW X6 M Competition ne arată un posterior cu o formă cunoscută, dar care acum integrează o bară de protecţie mult mai masivă, terminaţii duble ale eşapamentului, un spoiler mic pe marginea capacului portbagajului şi noi stopuri făcute în stilul celor găsite pe noua generaţie BMW Seria 8.

Premiera noului BMW X5 M ar urma să aibă loc peste câteva săptămâni, în timp ce noul BMW X6 M va apărea doar după premiera modelului obişnuit. Însă, nu este exclus faptul că BMW ar pregăti cele două modele pentru o lansare comună, aşa cum a făcut în cazul noilor X3 M şi X4 M.

Vezi şi: (video) Test Drive: Noul BMW X5 G05! L-am încercat pe zăpadă și în off-road!

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/