(foto) Primul accident cu un Mercedes-AMG GT 63 S 4MATIC+. A doborât şi a rupt un copac

Primul accident cu un Mercedes-AMG GT 63 S 4MATIC+observat public, cel mai probabil din toată lumea, a avut loc acum câteva ore în Olanda. Maşina, cu o greutate de 2.045 de kg fără şofer, s-a întâlnit cu un copac din oraşul Haga.

Potrivit informaţiilor colegilor din această ţara, nimeni nu a avut de suferit, nici şoferul, ci doar automobilul care era înmatriculat de doar cinci zile. Ce s-a întâmplat exact nu se cunoaşte deocamdată, însă cel mai probabil conducătorul i-a pierdut controlul. Motorul său V8 cu 639 CP și 900 Nm de cuplu, care îl face să accelereze până la 100 km/h timp de 3.2 secunde, ar putea avea o legătură cu incidentul.

Un Mercedes-AMG GT 63 S 4MATIC+ costă foarte scump în Ţările de Jos, minim 224.888 euro. Colegii noştri au căutat numărul de pe plăcile de înmatriculare într-o bază de date şi au aflat că maşina avariată a costat 257.655 de euro.

Poate pagubele nu sunt atât de mari, însă toate airbag-urile au fost declanşate. Dacă va urma vreo reparaţie sau urmează să ajungă la piese rămâne un mister.

Vezi şi: (foto) Primul BMW M5 F90 First Edition a fost avariat grav. Au rămas intacte încă 399 de maşini

Vezi şi: (foto) Premieră: Primul accident cu implicarea celui mai nou Bugatti Chiron

Vezi şi: (foto) Primul accident cu Tesla Model 3 în Europa. Şoferul dă vina pe autopilot. Cum a reacţionat producătorul

Vezi şi: (video) Primul accident cu noul Chevrolet Corvette ZR1 în public. La volan era chiar vicepreşedintele GM

Vezi şi: (foto) Primul accident cu McLaren Senna. Valorea pagubelor i-a adăugat proprietarului peri suri pe cap

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/