in ,

(foto) Prototipul de teste al noului Audi RS7 a fost găsit la nordul Suediei

Prototipul de teste al noului Audi RS7 de generaţie nouă a fost surprins de fotografii spioni tocmai în nordul Suediei. Automobilul performant este testat în condiţii meteo extreme înainte de premiera din 2018, scriu britanicii de la Car Magazine.

La prima vedere veţi spune că este un Audi A7 Sportback obişnuit, însă totuşi există careva diferenţe. Faptul că este o maşină din linia RS este trădat de forma ovală a terminaţiilor eşapamentului, de bosajele extinse şi de mecanismele de frânare care au nişte discuri şi etriere imense.

Toate acestea nu se pot găsi pe un model obişnuit A7, însă iată frânele par a fi preluate de la noul Lamborghini Urus sau de la alte modele din gama producătorului italian.

Vezi şi: (video) Iată cum sună când este pornit un Lamborghini Urus şi unde a fost văzut un prim SUV înmatriculat

Sub capota noului RS7 ar putea fi montat un motor V8 cu două turbine care va produce 605 CP cât predecesorul RS7 Performance, iar o eventuală versiune Performance pentru noul model i-ar putea duce puterea până la vreo 640-650 de cai.

Mai există încă un zvon precum că noul Audi RS7 va un plug-in hybrid care ar putea ajunge să dezvolte în total 700 de cai putere!

Amintim că noua generaţie Audi A7 Sportback a debutat al sfârşitul lunii octombrie a anului curent.

Vezi şi: (foto/video) Descoperă cât de frumos este noul Audi A7 Sportback pe străzile din New York

What do you think?