(foto) Rachetă fără acoperiş. Iată ce a făcut Novitec Torado dintr-un Aventador SV Roadster

Subdiviziunea atelierului de tuning Novitec – Torado – cea care se ocupă doar de modificarea automobilelor mărcii Lamborghini, a făcut cea mai puternică decapotabilă din gama producătorului italian şi mai puternică! Acum un Aventador SV Roadster poate produce 970 de CP!

Standard, o astfel de maşină este dotat cu un agregat V12 natural aspirat, cu un volum de 6.5 litri şi care produce 750 de CP. În atelierul de tuning acestui propulsor i-a fost adăugat un compresor mecanic, însă informaţii despre modificările la capitolul performanţe dinamice se ţin în secret.

Amintim că un Aventador SV Roadster este o versiune a modelului standard care este cu 50 de kilograme mai uşoară. Automobilul din uzină este capabil să atingă 100 de km/h în doar 2.8 secunde, iar viteza maximă este limitată la 350 de km/h.

Vezi şi: (video) Cel mai frumos tuning pentru Lamborghini Aventador SV vine de la Novitec Torado

Pe lângă mărirea puterii motorului, Novitec Torado i-a pregătit maşinii şi un kit exterior aerodinamic, toate componentele suplimentare fiind făcute din fibră de carbon. Jantele supercarului sunt de culoare neagră, marca Vossen, măsurând câte 20 şi 21 de inci în faţă şi spate respectiv.

Vezi şi: (video) Lamborghini Aventador LP750-4 SV primeşte un camuflaj şi jante Vossen de la Novitec Torado

Informaţii despre cât costă acest program de tuning nu există, însă acesta poate fi solicitat de unul din cei 500 de oameni de pe planetă care deţin o astfel de maşină.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/