(foto) S-a confirmat oficial: SEAT pregăteşte modelul Aron şi un crossover mai mare decât Ateca

Compania SEAT pregăteşte pentru anul 2018 lansarea unui crossover full-size (posibil SUV), care în gamă va fi poziţionat cu o treaptă mai sus faţă de primul model de teren Ateca. Anunţul a fost făcut de însuşi preşedintele constructorului spaniol Luca de Meo la conferinţa de presă anuală.

În cadrul discursului ţinut, top managerul a declarat că designul noului model va fi dezvoltat de subdiviziunea mărcii din Barcelona. Acesta va fi produs ulterior la uzina VW din Wolfsburg, fapt care va duce la întărirea relaţiilor dintre VW şi SEAT.

Se mai cunoaşte că la baza maşinii va sta o versiune derivată a platformei modulare MQB, iar pe piaţă va fi oferită cu cinci sau şapte locuri. Alte informaţii deocamdată nu au fost dezvăluite.

Totodată, în cadrul aceluiași eveniment, s-a mai confirmat încă o dată despre premiera care urmează să aibă loc în curând – lansarea crossoverului compact Aron. Acest model va fi construit la uzina mărcii din Spania, iar premiera va avea loc în a doua jumătate a acestui an.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/