(foto) Să fie oare noua generaţie Veloster? Hyundai a scos pe Nurburgring conceptul RM16 N

Compania Hyundai ar putea lansa o versiune de serie a conceptului RM16 N, prezentat în vara acestui an la Salonul Auto de la Busan ca o variantă experimentală a hatchback-ului Veloster.

hyundai-rm16-n-concept-nurburgring_11

Drept dovadă serveşte faptul că marca sud-coreeană a scos maşina la teste pe Nurburgring, iar câteva imagini cu acest automobil au fost publicate de Motor1.

Prototipul are aceleaşi trăsături care deosebeau show-car-ul de un Veloster obişnuit – o altă parte frontală, bosaje mai proeminente, guri de aerisire pe aripile frontale şi posterioare.

Mai mult, potrivit imaginilor, pentru o răcire mai bună a motorului lămpile posterioare anti-ceaţă au fost înlocuite de guri de aerisire.

Vezi şi: (foto/video) Hyundai prezintă hatchaback-ul fierbinte RM16 N

hyundai-rm16-n-concept-nurburgring_6

Vreo informaţie referitoare la unitatea de propulsie nu există deocamdată. Prototipul expus la Busan avea un motor turbo de 2.0 litri (300 de cai putere), cu sistem de injecţie directă a combustibilului şi o transmisie mecanică cu şase trepte.

O altă tehnologie implementată pe acest concept este o turbină electrică.

Hyundai nu a declarat deocamdată nimic despre perspectivele de viitor ale lui RM16 N. Nu se exclude că maşina este pregătită pentru a participa într-o oarecare serie sportivă.

Articole relaționate

1 Response

  1. 25.10.2016

    […] Continuarea articolului şi o galerie de imagini pe AutoBlog.MD […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.