(foto) Se vinde la un preţ redus după ce au fost investiţi 375.000 de dolari în tuning

Un anunţ de vânzare a unui Lamborghini Gallardo Superleggera, modificat pentru a putea genera în jurul a 1.800 de CP, nu poate fi trecut cu vederea. Un lucru mai interesant este că în această maşină au fost investiţi 375.000 de dolari pentru tuning, iar preţul de vânzare este de doar 229.995 de dolari.

Automobilul a fost pregătit de atelierul Dallas Performance. Propulsorul V10 de 5.2 litri a fost dotat cu două turbine şi cu o serie de componente noi care nu costă deloc ieftin.

Unitatea de control electronic a motorului permite selectarea unuia dintre cele patru regimuri de funcţionare a agregatului. În dependenţă de tipul de combustibil din rezervor, coupeul cu transmisie manuală cu şase trepte poate dezvolta 1000, 1250, 1500, 1800 de cai putere şi chiar mai mult dacă sunt făcute setări noi.

Vezi şi: (video) Drag race: 2000 de CP plus 2000 de CP

În textul anunţului se mai dă asigurări că această maşină este “cel mai rapid Gallardo twin-turbo din lume”. Iniţial acesta a fost pregătit pentru a participa pe pista de drag Texas mile şi pentru a atinge o viteză de peste 450 de km/h. Ulterior însă, automobilul a fost adaptat pentru circulaţia pe drumurile publice, iar viteza maximă a fost limitată până la 385 de km/h, ne mai vorbind de o accelerație fulgerătoare!

Parcursul total al coupeului produs în anul 2008 este de aproximativ 32.000 de kilometri. Culoarea originală este una portocalie, însă recent maşina a fost colantată.

Apropo, în SUA, pentru o sumă de 400.000 de dolari îţi poţi cumpăra un Lamborghini Aventador nou-nouţ.

Vezi şi: (video) Oferta zilei: Se vinde un Lamborghini Aventador SV împreună cu o barcă făcută în stilul maşinii

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/