(foto) Skoda Superb şi Skoda Kodiaq s-ar putea alege în curând cu versiuni RS/vRS

Conducerea companiei cehe analizează perspectivele extinderii gamei de modele performante, cunoscute sub iniţialele RS/vRS, inclusiv cu versiuni fierbinţi a Superb şi Kodiaq. Despre acest lucru scriu britaniciii de la Auto Express într-un interviu cu CEO-ul Skoda Bernhard Maier.

FOTO: skoda.com.au
FOTO: skoda.com.au

Dacă e să ne amintim, în prezent Skoda poate asambla doar Octavia RS/vRS, Anterior era oferită şi Fabia RS/vRS, însă odată cu schimbarea generaţiei modelul a fost lipsit de această versiune.

Conducerea Skoda spune că modelele RS/vRS au un potenţial serios. Însă compania înţelege foarte bine specificul acestui segment şi nu vrea să se grăbească, asta pentru că Fabia RS/vRS a fost scoasă din producţie pentru cererea foarte mică pe piaţă.

Vezi şi: (foto) Skoda pregăteşte trei maşini noi: Polar, Rapid II şi Superb RS

Skoda SuperB RS front2

Cât priveşte versiunile Skoda Superb RS şi Skoda Kodiaq RS. Dacă acestea vor primi undă verde, ar putea apărea pe piaţă în 2018 şi 2019 respectiv.

Sedanul premium al Skoda, în versiunea RS/vRS, potrivit informaţiilor neoficiale, ar putea primi motorul instalat pe Volkswagen Golf R cu 300 de CP. Un astfel de automobil Skoda va fi disponibil în versiunea de bază de echipare cu sistem de tracţiune integrală şi diferite accesorii din pachetul SportLine.

Skoda SuperB RS rear2

Mai multe întrebări sunt legate de tot-terenul Skoda Kodiaq RS/vRS, pentru că acest automobil încă nu a fost prezentat oficial. Premiera mondială a acestuia va avea loc la Salonul Auto de la Paris, iar pe piaţă va apărea tocmai în 2017.

Versiunea mai performantă a acestuia la fel ar putea primi un motor de la concernul VW care va dezvolta cel puţin 300 de cai putere.

Vezi şi: Skoda va pregăti încă trei versiuni ale crossoverului Kodiaq după prezentarea acestuia

Skoda SUV2

Pe lângă motor, maşina va avea o suspensie şi servodirecţie modificată, mecanisme de frânare mai performante, sistem de tracţiune integrală şi accesorii din pachetul sport SportLine.

Aşteptăm aceste automobile cu sufletul la gură!

Sursă foto: xtomi.blogspot.md
Sursă articol: autoexpress.co.uk

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/