(foto) Şoferii trebuie să ştie! Astăzi a fost reorganizată circulația la intersecţia Mihai Viteazul – Columna

Astăzi, 12 ianuarie 2018, responsabili de la INP şi de la Primăria Municipiului Chişinău au lucrat pentru reorganizarea circulației rutiere la una dintre cele mai importante intersecții din capitală.

Aflăm că la intersecţia străzilor Mihai Viteazul-Columna, direcția sectorul Centru spre sectorul Rîșcani, a fost demontat un semafor cu săgeata suplimentară spre stânga. În loc a fost instalat un indicator de informare 5.37 care indică direcţiile de deplasare pe benzi.

Mai nou, datorită acestuia a devenit acum posibilă deplasarea pe banda extremă din stânga nu numai la stânga cum era înainte obligatoriu, ci şi înainte, spre strada Albişoara sau strada Petricani.

Vezi şi: (video) Iată cum trebuie să circuli corect în intersecţia străzilor Mitropolit Dosoftei şi Mihai Viteazul

INP recomandă conducătorilor auto să se conformeze necondiţionat noilor indicatoare de informare şi să manifeste răbdare şi disciplină maximă, fără abateri de la respectarea Regulamentului circulației rutiere.

Vezi şi: (video) Pericol de accident la o intersecţie din capitală. Şoferul unui Audi Q7 a uitat regulile de circulaţie

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/