(foto) Special pentru piaţa europeană: Chevrolet Corvette Final Edition

Modelele Chevrolet Corvette Grand Sport (460 CP) și Chevrolet Corvette Z06 (659 CP) sunt disponibile de astăzi într-o ediţie limitată numită Final Edition, creată special pentru piaţa europeană şi care combină cele mai bune atribute ale celei de-a șaptea generație Corvette, care este pe cale să intre în istorie.

Pe lângă alte elemente şi dotări, această gamă specială de maşini mai sunt echipate cu mecanisme de frânare carbo-ceramice Brembo, scaune sport Competition, un telemetru de înregistrare a informaţiilor despre performanţe, un şasiu optimizat pentru conducerea pe circuite şi un Z07 package care include părţi suplimentare pentru aerodinamică mai bună şi anvelope Michelin Pilot Sport Cup 2.

Toate aceste tehnologii îşi au originea din motorsport. Similare se găsesc pe maşina de curse C7.R, care au ajutat-o să-şi asigure mai multe victorii internaționale.

În plus față de echipamentele sale tehnice, ediția finală impresionează, de asemenea, cu aspectul său fără compromisuri, care este completat de o gamă largă de componente din fibră de carbon și culorile exterioare distinctive Sebring Orange Tintcoat Metallic sau Ceramic Matrix Gray Metallic.

“Datorită combinației sale unice de tehnologii de curse, dinamica de conducere excelentă, stilul inconfundabil și potrivirea de utilizare zilnică, Corvette a crescut pentru a fi o icoană a maşinilor sport. Cu această ediție specială avem scopul de a onora generația actuală, care a contribuit încă o dată, şi mai mult, la crearea istoriei seriei de maşini Corvette”, a declarat Felix Weller, vicepreşedinte Cadillac und Chevrolet Performance Cars Europe.

Vezi şi: (video) Chevrolet a măsurat în mod profesionist viteza maximă pe care o poate atinge noul Corvette ZR1

Lista de echipamente disponibile pentru Corvette Final Edition:

  • disponibil ca model Grand Sport sau Z06;
  • oferit în culorile exterioare Sebring Orange Tintcoat Metallic sau Ceramic Matrix Gray Metallic;
  • tapiţerie Nappa pe scaune, volan, levierul cutiei de viteze, bord, uşi şi consola centrală care mai este acoperită cu micro fibră;
  • inserţii interioare din fibră de carbon acoperită cu un strat lucios de lac;
  • culoare albastră pentru cusăturile contrastante (pe modelul vopsit în Ceramic Matrix Gray Metallic) şi o culoare neutră (pe modelul vopsit în Sebring Orange Tintcoat Metallic);
  • mecanisme de frânare carbo-ceramice Brembo, etriere vopsite în nuanţă gri şi jante din aluminiu vopsite într-un negru lucios;
  • Performance Data Recorder;
  • scaune sport Competition;
  • carbon fiber exterior aerodynamics package (splitter şi praguri laterale din fibră de carbon vizibilă);
  • inserţii decorative de culoare neagră pe aripile faţă (exclusive pentru modelul Grand Sport);
  • cutie de viteze automată cu opt trepte, cu sau fără Z07 package (exclusivă pentru modelul Grand Sport);
  • cutie de viteze manuală în şapte trepte, cu Z07 package (pentru modelele Grand Sport şi Z06).

Această unică ediţie specială pentru a şaptea generaţie Corvette are un preţ de start în Germania de 116.500 de euro pentru modelul Grand Sport şi de 139.500 de euro pentru Z06. Câte maşini vor fi disponibile în cadrul ediţiei limitate nu s-a anunţat.

Vezi şi: (video) Cum să faci mulţi bani la 75 de ani? Aduni 16 maşini unice şi le vinzi pe toate la licitaţie

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/