(foto) Ştiai că Regina Angliei nu are nevoie de permis de conducere? Imagini de colecţie cu maşinile sale

Dacă ar fi să alegem acum o femeie puternică şi cu cea mai mare influenţă la nivel mondial, aceea ar fi fără îndoială Regina Angliei. Domnia Sa tocmai a împlinit frumoasa vârstă de 90 de ani şi de-a lungul vieţii a avut o relaţie strânsă cu o maşină de teren britanică. Iată câteva imagini de colecţie cu Regina şi diverse modele de Land Rover.

Primul contact cu marca Land Rover, Regina l-a avut în 1948, atunci când tatăl său, Regele George al VI-lea a primit maşina cu numărul 100. În această fotografie, Regina este pozată în anul 1956, la o cursă de cai din Gloucestershire.

land rover regina angliei_3

În 1953, Regina, alături de Prinţul Philip, a făcut un tur al ţărilor care formează Commonwealth. Compania Land Rover i-a făcut cadou o maşină decapotabilă cu care a realizat, vreme de 6 luni, nu mai puţin de 71.000 de kilometri.

Maşina Reginei se numea în anii ’50 ‘State Review’ şi era special fabricată în uzina Land Rover pentru călătoriile lungi în mijlocul oamenilor. Aici, în Nigeria, Regina alături de Philip salută oamenii adunaţi la această vizită importantă.

land rover regina angliei_7

Interesant este că Regina Elisabeta a Angliei nu are nevoie de un permis de conducere ca să circule pe drumurile publice, conform legislaţiei britanice. Oricum, Regina a învăţat încă din 1945 să conducă, pe vremea când făcea cursuri de mecanică şi conducere.

Regina Angliei conduce de cele mai multe ori maşinile de teren pe proprietăţile personale. În 1998, când a fost vizitată de Regele Abdullah al Arabiei Saudite, Regina l-a scos la plimbare cu maşina, în timp ce acesta, nefiind obişnuit cu femei la volan, o implora să reducă viteza…

land rover regina angliei_8

Regina Angliei conducea un Range Rover în anul 2011, în timp ce se duce spre un eveniment de hipism, în Windsor, Anglia. Se pare că activitatea de condus este una dintre cele mai amuzante pentru Domnia Sa, alături de fotografiatul şi cricketul.

Regina Elisabeta a II-a conduce un Range Rover Voque, special fabricat pentru Curtea Regală. La nivel mondial, numai mărcile Jaguar şi Land Rover au primit din partea Curţii toate cele 3 garanţii semnate de Regina.

land rover regina angliei_4

Se pare că nu doar Regina este o fană a mărcii Land Rover. În trecut, şi Prinţesa Diana a fost văzută conducând o asemenea maşină, iar Prinţul Charles şi Diana au făcut turul Australiei în anii ’80 la bordul unui Land Rover. După care, în 2011, Zara Phillips, una din nepoatele Reginei, a participat la dezvăluirea oficială a unei ediţii limitate în 2007.

Sursa: 4tuning.ro

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/