(foto/video) Super premieră de la Ferrari: Noul 812 Superfast îl poate cumpăra oricine

O nouă premieră în familia celor de la Ferrari. Marca italiană a prezentat cel mai puternic model de serie din istoria sa de 70 de ani, fără a fi luat în considerare super hibridul LaFerrari.

Coupeul vopsit într-o nuanţă roşie Rosso Settanta a fost numit 812 Superfast.

Făcut pe baza modelului F12berlinetta, pe care îl va şi înlocui, noul 812 Superfast are un propulsor V12 natural aspirat cu un volum mai mare – 6.5 litri. Acesta produce 800 de cai putere şi 718 Nm de cuplu.

Motorul este cuplat la o transmisie robotizată cu două ambreiaje.

Vezi şi: (foto/video) Premieră: Ferrari J50

Supercarul cu tracţiune pe puntea din spate accelerează până la 100 de km/h în 2.9 secunde. Viteza maximă atinge 340 km/h.

Caracteristicile dinamice sunt aceleaşi ca si ale modelului F12tdf, asta chiar dacă noutatea este mai grea cu circa 110 kilograme (1.525 kilograme).

Noul model are şi un şasiu modificat cu roţi directoare spate, o aerodinamică activă, un sistem modernizat de control al derapărilor laterale Side Slip Control şi blocuri optice full LED.

Totodată, noul 812 Superfast este primul Ferrari care a primit o servodirecţie electrică.

Premiera publică a modelului va avea loc la Salonul Auto de la Geneva.

Preţul unui exemplar rămâne deocamdată necunoscut, însă un F12berlinetta avea un preţ de start, în Marea Britanie de exemplu, de 283.000 euro. Modelul nu a fost anunţat ca fiind unul limitat, respectiv îl va putea cumpăra oricine doreşte.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/