(foto) Top 5 cele mai rapide maşini pe care le poți cumpăra de pe site-urile de anunțuri din Moldova

Distribuie:
 • 47
 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  

Îţi doreşti un automobil sport şi care, în acelaşi timp, să îţi ofere o plăcere când îl conduci? Evident că nu ai fi împotriva unei astfel de propuneri, de aceea am selectat cinci anunţuri de vânzare a unor maşini performante pe care le poţi cumpăra chiar în ţara noastră.

Maşinile sport pe care vi le vom prezenta în cele ce urmează au o putere totală ce depăşeşte 500 de cai şi majoritatea pot accelera de la 0-100 de km/h în mai puţin de cinci secunde.

În funcţie de buget o poţi alege pe cea care îţi place cel mai mult.

Primul automobil sport din această listă este un BMW M5 F10 tunat. Proprietarul îl va da în alte mâini doar celor care ştiu ce fel de maşină este aceasta. A fost cumpărat în anul 2012 din Germania şi are un parcurs de 30.000 de km.

Sedanul dispune de mai multe dotări opţionale precum: sistem de evacuare a gazelor de eşapament de la Akrapovic, mecanisme de frânare carbono-ceramice, mai multe elemente din fibră de carbon (acoperiş, portbagaj, oglinzi retrovizoare, difuzor, terminaţii eşapament), alături de nişte jante forjate disponibile doar în pachet Competition Package şi anvelope de iarnă.

Printre alte opţiuni se numără: sistem soft close a tuturor uşilor, cameră video spate, head-up display, un nou sistem multimedia cu ecran şi joystick iDrive proffesional, blocuri optice LED adaptive, parbriz cu strat de protecţie împotriva razelor ultra violete, sistem de monitorizare a unghiurilor moarte, volan cu vibraţie şi încălzire, etc.

Exemplarul în cauză produce 600 de CP şi vânzătorul mai poate oferi un kit pentru chip tuning de la G-POWER.  Totul pentru doar 49.900 de euro.

Un automobil care la fel are patru uşi, dar este un gran turismo, este acest exemplar al celui mai puternic Porsche Panamera din generaţia 970 (facelift). Maşina are un propulsor V8 twin-turbo de 4.8 litri, care produce 570 de CP şi 750 de Nm. Cutia de viteze este una robotizată, iar tracţiunea este una integrală.

Acceleraţia 0-100 de km/h o face în 3.8 secunde, iar viteza maximă se opreşte la 310 km/h.

Maşina în cauză a fost produsă în anul 2014, are un parcurs de 68.000 de km şi caroseria îi este vopsită într-o nuanţă neagră. Pentru cei doar 88.000 de euro ceruţi se mai oferă în schimb o mulţime de dotări.

De menţionat că acest automobil când era nou avea un preţ mai mare de cel puţin două ori!

În lista noastră am inclus şi un SUV care de asemenea este produs de Porsche. La un preţ negociabil este disponibil un Cayenne Turbo S, anul producţiei 2013. Maşina de teren este dotată cu un agregat V8 de 4.8 litri, twin-turbo, care generează 550 de CP şi 750 Nm de cuplu.

Cutia de viteze este una automată cu opt trepte, iar tracţiunea este una integrală. Acceleraţia 0-100 de km/h o face în 4.5 secunde, iar viteza maximă ajunge la 283 km/h.

La exterior a fost aplicat un pachet stilistic Sport Design. Habitaclul este tapiţat cu piele de culoare neagră, iar un contrast este asigurat de cusături de culoare roşie. Centurile de siguranţă de asemenea sunt de culoare roşie.

SUV-ul mai dispune de un sistem PDCC, PTV Plus, Pachet Sport Chrono Plus, inserţii din fibră de carbon, sistem audio Burmester cu 16 difuzoare şi o putere de 1.000 de waţi, acoperiş panoramic, geamuri laminate, etc.

Am găsit şi o ofertă de vânzare a unui exemplar Bentley Continental GT. Coupeul vopsit într-o nuanţă albă se vinde la un preţ negociabil. Automobilul de lux a fost produs în anul 2011 şi are doar 60.000 de km parcurşi.

Actualul proprietar menţionează că este o maşină pentru bărbaţi adevăraţi şi afacerişti, însă la sigur ar fi şi un cadou mai mult decât bun pentru persoana iubită.

Sub capota acestui automobil stă un propulsor W12 twin-turbo, care are un volum de 6.0 litri şi produce 575 CP şi 700 Nm de cuplu. Cutia de viteze este una automată cu şase trepte, iar tracţiunea este una integrală.

Acceleraţia 0-100 de km/h o face în 4.5 secunde, iar viteza nu depăşeşte 318 km/h.

Fără această maşină niciun clasament nu ar fi complet. Vorbim despre un G-Class de ultimă generaţie, care este dotat cu unul dintre cele mai puternice motoare disponibile.

Acest exemplar, fiind asamblat în anul 2017 şi modificat de subdiviziunea AMG, acest SUV brutal este capabil să accelereze de pe loc şi până la 100 de km/h în doar 5.4 secunde.

Viteza maximă este limitată la 210 km/h, asta pentru că pune la dispoziţie o putere enormă – 571 CP şi 760 Nm!

Gelandewagen-ul are puţin peste 12.000 de kilometri parcurşi şi costă 142.000 de euro.

Vezi şi: Dieselok: Top 10 mașini pentru chip tuning în Moldova


Distribuie:
 • 47
 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  

You may also like...