(foto) Un Mercedes-Benz SLR McLaren “locuieşte” de 6 ani la o parcare cu plată

De regulă, maşinile confiscate se vând foarte rapid prin organizarea unor licitaţii, astfel încât acestea nu rămân uitate de lume. Însă se pare că nu e mereu aşa.

Unele automobile stau cu anii în parcări cu plată din cauza unor dosare administrative sau penale, pornite pe numele proprietarilor. Printre acestea se numără şi un supercar Mercedes-Benz SLR McLaren care stă din 2011 într-un astfel de loc.

Coupeul cu 626 cai putere a fost confiscat de poliţia din Cehia şi până în ziua de astăzi nu s-a putut vinde deoarece persoana care îi deţine actele este vizată într-un dosar care încă este pe rol.

Vezi şi: (foto) În Elveţia au fost confiscate maşinile exclusive ale fiului unui preşedinte african

Un alt moment ciudat este că maşina a fost pusă la păstrare într-un loc deschis, astfel încât a avut de îndurat în toată această perioadă toate condiţiile meteo. Acest lucru a dus la apariţia ruginii cel puţin pe caroserie.

Oare această exclusivitate nu merita o îngrijire mai bună? Dacă ar fi fost aşa, automobilul s-ar putea vinde la prima posibilitate pentru o sumă generoasă de bani.

Modelul Mercedes-Benz SLR McLaren, lansat în perioada anilor 2003-2009, este una dintre cele mai scumpe maşini produse vreodată de Mercedes-Benz şi McLaren. În prezent, chiar şi la mâna a doua, o astfel de maşină se poate vinde cu un milion de dolari!

Vezi şi: Un Mercedes-Benz SLR 722 MSO Edition se vinde pentru 10 milioane de euro!

Sursă: GTspirit

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/