(foto) Un nou accident cu implicarea unui Tesla Model X. Vinovat s-ar face autopilotul

Un nou accident cu implicarea unui automobil marca Tesla a fost înregistrat în SUA. Proprietarul unui Model X a învinovățit compania americană şi a spus că sistemul autopilot a cauzat incidentul.

Crossoverul a ieşit de pe carosabil şi a intrat în nişte piloni de lemn instalaţi pe marginea drumului

margine lemn drum

Accidentul a avut loc în seara zilei de 9 iulie, pe o şosea dintr-un oraş din statul Montana. Despre întâmplare a povestit pe forumul Tesla un prieten apropiat al şoferului.

Potrivit acestuia, conducătorul încă încearcă să înţeleagă care a fost cauza pentru care maşina a ieşit de pe carosabil şi s-a lovit de un obstacol.

Bărbatul mai spune că maşina se deplasa cu o viteză de 90-96 km/h şi avea autopilotul activat, pe un drum care nu avea bandă de separare sau vreun parapet.

Tesla Motors nu recomandă folosirea sistemului de condus autonom pe astfel de drumuri.

La începutul lunii iulie un alt Tesla Model X a fost avariat într-un accident din Pennsylvania. Şi acel şofer a dat vina pe autopilot.

Iar în luna iunie s-a descoperit că în statul Florida a avut loc primul accident fatal cu implicarea unui sedan Tesla Model S. Cazul este investigat la cel mai înalt nivel.

Vezi şi: Șoferul mașinii Tesla care a decedat în accident cu autopilotul pornit privea Harry Potter

Sursa: Tesla Motors Club

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/