(foto) Un nou automobil hibrid spart de hoţi. Din nou în sectorul Rîşcani al capitalei

S-a întâmplat inevitabilul. Din câte se pare, poliţia încă nu a întreprins măsuri eficiente pentru a prinde hoţii care sparg maşini specifice în Chişinău, motiv pentru care s-a întâmplat încă o astfel de situaţie.

Vezi neapărat: (video) Situaţia ciudată a unui şofer din Chişinău după ce maşina i-a fost spartă. Hoţul umbla după piese de Prius cu un Prius

FOTO: facebook.com/godzin.veaceslav

În sectorul Rîşcani al capitalei, peste noapte, un proprietar de Toyota Avalon, produsă între anii 2013-2018, a fost şocat să vadă ce i s-a întâmplat. Hoţii nu numai că i-au spart-o, ci şi i-au dezmembrat-o parţial.

Din imaginile făcute publice pe pagina Toyota Prius Club Moldova putem observa că iniţial hoţii au pătruns la interior prin spargerea unui geam lateral. După ce au făcut asta, au scos mai multe componente din partea inferioară a bordului, airbag-ul din volan, toată bancheta din spate, dar şi cel mai probabil “componenta de aur” – bateria care este parte a sistemului hibrid de propulsie.

Mai mult, vedem că hoţii au “smuls” chiar şi capacul portbagajului împreună cu o parte a stopurilor, dar şi toată bara de protecţie posterioară! Drept “trofeu de război” au luat şi o oglindă retrovizoare exterioară cu tot cu carcasă, în timp ce alta au lăsat-o.

Va reuşi oare poliţia să-i găsească pe hoţi pe urme fierbinţi?

Oricare nu va fi sfârşitul acestei istorii, foarte mulţi proprietari de automobile, inclusiv cei care au avut de suferit, sunt încrezuţi că acest fenomen continuă datorită unei înţelegeri între hoţi şi poliţie.

Vezi şi: (foto) Un nou caz de furt de piese dintr-o Toyota Prius. Ce s-a întâmplat cu o maşină la Ciocana

Vezi şi: (foto) Noi „atacuri” în sectoarele Rîşcani şi Botanica. O Toyota şi un Lexus au rămas fără componente

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/