(foto) Un nou producător de electromobile! Va lansa opt maşini până în 2021 şi iată conceptul primei

Un nou producător de mașini, exclusiv cu propulsie electrică, a fost lansat în Shanghai, China. Brandul LvChi şi-a prezentat conducerea, tehnologiile şi planurile de viitor prin care intenţionează să activeze în domeniu.

Pentru început reprezentanţii LvChi au demonstrat publicului un sedan conceptual, cu forme ale unui coupe, numit Urano. Producătorii au promis că îl vor lansa în serie la mijlocul anului 2019 şi va avea o autonomie de până la 690 de km, scrie CarNewsChina.com

LvChi Urano Concept este echipat cu două motoare electrice a căror putere total generată este de 707 cai. Cuplul maxim este de 900 Nm. Acceleraţia 0-100 km/h o face în 3.5 secunde.

La exterior se remarcă un design futurist, cu blocuri optice şi stopuri care au la bază LED-uri. Jantele cu inserţii din fibră de carbon măsoară 22 de inci. Un montant central nu există, iar portierele din spate se deschid contra direcţiei de mişcare. Oglinzile retrovizoare obişnuite au fost înlocuite de nişte camere video care se pot ascunde în uşi.

Sedanul dispune de un sistem de recunoaștere facială şi vocală, un panou de bord digital, un ecran de 12.3 inci pentru controlul funcțiilor de bază ale mașinii, montat pe tunelul central și un sistem multimedia cu un monitor enorm care ocupă practic toată planşa de bord.

Noua companie LvChi îşi are sediul central în metropola Shanghai, însă studioul de design al acesteia se află în Italia! O uzină deja a început să fie construită în regiunea oraşului chinez Changchun şi acolo se doreşte producţia a cel puţin 50.000 de mașini electrice pe an.

Vezi şi: (video) Parada organizată în China de proprietari Tesla a fost înregistrată în Cartea Recordurilor

În total, până în 2021, LvChi intenționează să facă opt modele: o versiune serie pentru conceptul Urano, un sedan premium, două crossovere, un monovolum, un sedan de dimensiuni medii și două mașini compacte pentru oraș.

Interesant este că pe planul afişat se poate observa conceptul Porsche Mission E. Va colabora oare noua companie cu Porsche în vederea folosirii platformei primului său electromobil?

După toate cele spuse, urmează să vedem cum va evolua noua companie într-o concurenţă acerbă care deja se dă pe piaţa locală.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/