(foto) Un nou program de tuning de la ABT îi aduce lui Audi S4 Avant 425 CP

Specialiştii atelierului ABT Sportsline, care iubeşte des să ne bucure cu diverse proiecte făcute pe baza unor modele Audi, anunţă că au pregătit ceva interesant pentru noua generaţie a breakului Audi S4 Avant.

Automobilul s-a ales cu nişte setări estetice făcute cu acurateţe, menite să păstreze stilul său sportiv. Se remarcă la acest capitol un mic splitter frontal, o grilă a radiatorului modificată şi un set de jante forjate de 19/20 inci.

Vezi şi: (foto/video) După Audi Q7, nemţii de la ABT Sportsline l-au luat la modificat şi pe modelul SQ7

Acestea din urmă pot avea un design diferit (DR, ER-C sau FR) şi sunt acoperite de pneuri Dunlop sau Continental (255/35 R19 sau 255/30 R20).

Sub capotă stă propulsorul care vine din uzină, un V6 TFSI de trei litri volum. După ce i s-a schimbat unitatea de control electronică, este capabil să producă 425 CP şi 550 Nm, comparativ cu cei 354 CP şi 500 Nm ai modelului obişnuit.

Vezi şi: (foto) ABT poate scoate dintr-un Audi S3 Sedan la fel de mulţi cai putere câţi sunt pe un RS3 Sedan

Surplusul de putere îi micşorează lui Audi S4 Avant by ABT timpul de accelerare până la 100 de km/h – 4.7 secunde – atât în cât o face un sedan Audi S4 de nouă generaţie sau un Audi RS4 Avant B8.

Informaţiile oficiale ne mai spun că la interior se ascund mai multe modificări, printre care covoraşe de firmă cu logouri ABT.

Vezi şi: (foto/video) Atelierul german ABT modifică Audi A4 Avant

Informaţii mai detaliate, dar şi preţul unei astfel de maşini, se pot afla în cadrul unei discuţii individuale cu reprezentanţii atelierului de tuning.

Maşina va fi prezentată publicului la Salonul Auto de la Geneva.

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/