(foto) Un “Pagani Zonda Revolucion” a devenit un perete despărţitor în casa unui bogătaş

Un pilot argentinian a luat decizia de a adăuga în designul interior al casei sale din Miami macheta unui automobil de dimensiuni reale. O primă imagine a fost publicată mai devreme în acest an, atunci când abia aveau loc lucrările de amenajare a camerelor, iar acum totul este gata pentru a primi oaspeţi.

Pablo Perez Companc, fiul unui miliardar argentinian, şi-a despărţit dormitorul de sufragerie cu o copie a lui Pagani Zonda Revolucion. Companc a menţionat că macheta este goală la interior, însă formele exterioare le imită în totalitate pe cele de pe maşina reală, panourile caroseriei fiind făcute de asemenea din fibră de carbon.

“Nu am îndrăznit niciodată să ridic mâna pentru a “răstigni” o maşină adevărată. Acestea sunt făcute pentru a fi conduse”, a spus acesta.

Vezi şi: (video) CES 2017: Concept fantastic de la Hyundai: Maşină integrată în casă

Pagani Zonda Revolucion a fost prezentat în anul 2013 şi este unul dintre cele mai exclusive modele ale mărcii, nedestinate circulaţiei pe drumurile publice. În anul 2015 ar fi stabilit un record de timp pe Nurburgring – 6 minute şi 30 de secunde – însă producătorul nu a confirmat această informaţie.

Automobilul este propulsat de un motor V12 de 6.0 litri marca Mercedes-AMG, care produce 800 de CP şi 730 Nm de cuplu. Acceleraţia 0-100 de km/h o poate face în aproximativ 2.5 secunde, iar viteza maximă poate depăşi 350 de km/h. Cutia de viteze este una secvenţială cu şase trepte, greutatea este egală cu 1.070 kg, iar caroseria monococă este dintr-o combinaţie de titan şi fibră de carbon.

Pablo Perez Companc deţine unul din cele 20 de Pagani Huayra BC şi unul din cele cinci Pagani Zonda Revolucion. Acesta din urmă are în prezent un preţ pe piaţă de 8 milioane de dolari.

Vezi şi: (video) Şapte supercaruri rare pe care probabil nu le vei vedea niciodată stând în ambuteiaje

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/