(foto) Un tânăr din Moldova a desenat schiţele unui monopost Mercedes-Benz pentru Formula E

Un tânăr din Moldova a desenat schiţele unui monopost Mercedes-Benz pentru Formula E. Rezultatul care a apărut pe hârtie se aseamănă mai degrabă cu un concept sau o maşină care ar putea apărea în viitor, decât ceea ce există în prezent.

FOTO: facebook.com/danielmcarart/

Vezi şi: (video) Special Frankfurt 2017: O artistă originară din Moldova a reprodus pe pânză cel mai exclusiv Porsche 911

La bază ar sta şasiul unui monopost folosit în Formula 1, însă iată caroseria şi cockpit-ul este unul nou. Pe lângă o aripă faţă, un difuzor şi un spoiler imens, maşina futuristă are numeroase guri de aerisire şi o formă care ar putea genera o rezistenţă aerodinamică foarte mică.

Electromobilul din schiţe nu are oglinzi retrovizoare, însă imagini din unghiurile moarte ar putea fi redate prin nişte camere video. Deasupra capului pilotului există un acoperiş, acesta fiind nu numai o măsură de protecţie care ar putea fi adoptată în viitor de FIA, ci şi o soluţie care contribuie la caracteristicile dinamice.

Nu ne rămâne decât să sperăm că aceste schiţe vor fi văzute şi vor fi apreciate cuvenit de reprezentanţi Mercedes-Benz.

Vezi şi: (foto) Fostul fotograf AutoBlog.MD nu şi-a uitat pasiunea, chiar dacă se află departe de Moldova

Amintim că Mercedes-Benz a decis anul trecut să participe în Formula E, însă pentru aceasta a avut nevoie să părăsească campionatul DTM. Echipa de acolo urmează a fi reprofilată şi antrenată pentru a concura din 2019 în competiţia cu monoposturi electrice.

Respectiv, compania germană va prezenta deja în acest an maşina pe care o va pune la bătaie, înainte de startul noului sezon din decembrie.

Vezi mai multe detalii: Anunţ-bombă: Mercedes-Benz părăseşte campionatul DTM în favoarea Formula E

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/