(foto) Unde este dreptatea? Ce răspuns a primit de la INP un pieton care a sesizat despre o încălcare

Un cititor AutoBlog.MD nu mai are încredere în Inspectoratul Naţional de Patrulare ca instituţie şi o consideră ineficientă. Acesta a comunicat oamenilor legii despre o încălcare evidentă, însă drept răspuns, un inspector a declarat că “nu vede nimic”.

Concetăţeanul a fost revoltat de faptul că un automobil a blocat trotuarul de pe strada Ştefan Vodă din oraşul Durleşti şi a sesizat poliţia despre acest caz, pe Viber, cu fotografii de la faţa locului.

La scurt timp, acesta a primit o scrisoare în care se menţionează că din imagini nu se poate identifica vreo abatere şi nu există probe suficiente.

“Nu mai înțelegem pentru ce mai semnalăm aceste încălcări dacă ei tot mușamalizează cazul și nu aplică amenzi? Oare nu este clar că acest automobil este parcat neregulamentar? Unde este dreptatea?”, a spus martorul ocular.

Vezi şi: (video) Premieră în Moldova! Poliţia a lansat o hartă a semnalărilor pe care o poţi completa şi tu

Amintim că numărul de Viber al poliţiei a fost creat cu un alt scop, decât cel de a expedia pe el situaţii şi cazuri de încălcări a regulilor de circulaţie.

Vezi şi: De astăzi, în vigoare! Cazurile în care vă vor fi ridicate mașinile și price list-ul serviciilor

Vezi şi: (video) Încălcarea unui echipaj INP, trimisă poliţiei prin Viber. Iată răspunsul primit

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/