Dispozitivul are un design laconic ca şi toată tehnica dezvoltată de popularul brand chinez, fiind un cilindru din plastic alb realizat sub formă de termos. Dimensiunile invertorului au fost alese astfel încât să poată fi plasat într-un suport standard pentru pahare și fixat bine.

Sub capacul care se deschide este ascunsă o priză după standard chinez, însă cu un simplu adaptor care poate fi găsit la orice piaţă prin puteți încărca un laptop, o bicicletă specială electrică cu auto-echilibru sau de ce nu o dronă. De asemenea puteți alimenta orice alt dispozitiv cu o putere de până la 100 de wați.

În capac există şi o pereche de porturi USB care suportă un curent de ieșire de până la 3.1 A și permite încărcarea simultană a două dispozitive.

Mi Car Inverter se conectează la bricheta auto printr-un cablu din partea inferioară a carcasei sale. Invertorul are o protecție pe șase nivele și nu se teme de subtensiune sau scurtcircuite.

Produsul este vândut în magazinul online al companiei pentru 199 de yuani (aproximativ 32 de dolari). Pe AliExpress, Mi Car Inverter este oferit deocamdată doar de un singur vânzător şi are un preţ practic dublu.

Vezi şi: (foto) 50 de lucruri utile pentru automobilişti care pot fi cumpărate online şi la preţuri reduse