(video) Versiune specială exclusivă Piloti Ferrari pentru noul 488 Pista. Doar pentru clienţii piloţi

Cu ocazia cursei de 24 de ore de la Le Mans care este pe cale să înceapă, Ferrari prezintă o specificaţie unică “Piloti Ferrari” pentru noul supercar Ferrari 488 Pista.

Această versiune specială personalizată, cea mai recentă din programul subdiviziunii Tailor Made, a fost concepută pentru a recunoaște succesul clienților care concurează cu maşini Ferrari și își va face debutul în ajunul maratonului legendar care se va desfăşura pe Circuit de la Sarthe.

Inspirată de la modelului 458 Italia GT3 AF Corse cu numărul 51, cu ajutorul căreia Alessandro Pier Guidi şi James Calado au câştigat titlurile de campioni şi au adus Cupa Constructorilor pentru Ferrari în 2017 în categoria GT3, această finisare specială pentru noul Ferrari 488 Pista este disponibilă exclusiv pentru clienții implicați în programele de motorsport.

Exteriorul a primit o nouă livrea cu dungi în culorile drapelului italian, care reamintește de versiunea de curse a modelului 488 GTE, înfrumusețată cu un laur care marchează titlul cucerit în FIA WEC, logoul campionatului și cuvântul “PRO” care indică categoria LMGTE Pro. Dungi cu drapelul italian se vor regăsi şi de-a lungul flancurilor, acolo unde fiecare client va putea să adauge un număr favorit. Maşina care va fi prezentată la Le Mans va purta numărul 51.

Componentele aerodinamice frontale care sunt parte a sistemului S-Duct sunt realizate într-o culoare neagră mată, în timp ce eleronul spate şi prizele de aer laterale sunt din fibră de carbon în această specificaţie. Caroseria va putea fi vopsită în doar patru culori unice: Rosso Corsa, Blu Tour De France, Nero Daytona sau Argento Nurburgring.

Vezi şi: (video) Noul şi unicul Ferrari SP38 a fost prezentat public la Concorso d’Eleganza Villa d’Este

Interiorul este tapiţat cu Alcantara de culoare neagră şi include scaune tapițate cu o versiune perforată specială a aceluiași material, care încorporează drapelul italian în banda centrală a spătarului. Culorile naționale sunt, de asemenea, vizibile pe marginea padelelor de schimbare a vitezelor din spatele volanului și pe covoraşele care, la fel ca și căptuşeala de sub ele, sunt fabricate dintr-o țesătură făcută printr-o tehnică specială.

Acel număr care este partea din livreaua exterioară apare şi la baza volanului, iar toate inserţiile din fibră de carbon au o finisare mată în loc de una lucioasă. Personalizarea interiorului este completată de o plăcuţă exclusivă de identificare cu logo Tailor Made, din carbon, pe praguri, dar şi una între cele două scaune pe peretele din spate.

Totodată, pe unele elemente din carbon de pe motor vor exista două semnături ale campionilor menţionaţi anterior.

Piloti Ferrari 488 Pista va avea aceeaşi versiune cu 720 de CP a motorului V8 de 3.9 litri, care a fost votat drept cel mai bun motor din lume pentru al treilea an consecutiv.

Vezi şi: (video) Top cele mai bune motoare ale anului 2018! Şase titluri din 13 le-au câştigat agregate Ferrari

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/