(foto/video) 12 cele mai interesante glume pe care producătorii auto le-au făcut de 1 aprilie

După câte poate v-aţi dat seama, în ziua de sâmbătă care a trecut, 1 aprilie 2017, v-am anunţat într-un mod ironic despre faptul că trei cele mai importante persoane din elita politică a ţării noastre se vor alege cu trei maşini exclusive a căror preţ total poate ajunge la peste un milion de euro.

Moldova va cumpăra trei modele Bentley cu limba moldovenească în menu pentru șeful statului, premier și președintele Parlamentului

Poate gluma noastră nu a fost una dintre cele mai reuşite, însă am urmărit cum s-au manifestat şi unele companii auto în această Zi a păcălelilor. Am ales 12 cele mai bune glume pe care le-au făcut acestea.

1. Specialiştii McLaren de la departamentul aerodinamică au încercat să se inspire de la natură pentru a reduce considerabil forţa de rezistenţă a modelelor din gamă. Rezultatul – un coupe McLaren 570S înaripat.

“Au fost necesare 300 de ore pentru a acoperi un prototip cu zeci de mii de aripi artificiale”, s-a spus într-un comunicat lansat de McLaren, care ulterior a fost şters.

Din păcate, o asemenea maşină a putut fi comandată doar în ziua de 1 aprilie şi doar de către “proşti”.

2. Dacă magazinul online Amazon experimentează cu livrarea comenzilor cu ajutorul dronelor, atunci compania Hyundai a promis că va fi prima din lume care va livra automobilele clienţilor cu ajutorul acestor aparate de zbor.

“Dronele noastre pot transporta până la două tone de marcă. De aceea, pot ridica liber un Santa Fe în aer şi îl pot duce cu o viteză de aproximativ 352 km/h”, s-a menţionat într-un comunicat scris de subdiviziunea britanică a mărcii.

3. Compania Opel a promis că va introduce posibilitatea de a vopsi maşinile într-o culoare mirositoare. Un prim astfel de automobil este un Opel Adam cu miros de căpşună.

4. Honda a anunţat un sistem multimedia revoluţionar. Acesta include şi o aplicaţie online prin care cel din spatele volanului, în cazul dat un bărbat, poate face cunoştinţă cu şoferii sau şoferiţele din maşinile care circulă alături.

Fotografiile de profil ale colegilor din trafic sunt afişate pe parbriz, iar şoferul poate alege dacă îi place sau nu persoana dată prin apăsarea unor butoane pe volan. Acestea din urmă pun în funcţiune ştergătoarele care fac un “swipe” pentru a înlătura imaginile.

5. Pentru auditoriul de peste ocean, Honda a inventat butoane emoji pe volan. În locul sunetului produs de tradiţionalul claxon, şoferilor şi se oferă şapte semnale sonore diferite care pot reprezenta diverse emoţii.

https://youtu.be/B1qmmf6cYow

6. Dacia a prezentat o versiune specială a modelului Sandero. Ediţia special lansată de 1 aprilie include un solariu integrat în tavan.

7. Ceea ce iese din eşapamentului maşinilor cu hidrogen este apa. Unii au făcut experimente şi chiar au confirmat că aceasta poate fi potabilă.

Acum însă proprietarii de modele Toyota Mirai pot alege ce să genereze maşina lor dacă le este sete: apă plată sau carbogazoasă.

8. După ce marca Volkswagen a părăsit Campionatul Mondial de Raliuri Clasice, Skoda a anunţat că este gata să îi i-a locul. Pentru o categorie inexistentă a SUV-urilor s-a pregătit un Kodiaq cu şapte locuri şi cu un motor care produce 380 de cai!

9. O versiune nouă de echipare pentru modelul John Cooker Works poate transforma decapotabila într-o tarabă mobilă pentru pregătirea mâncărurilor fast-food în stradă. Doar pentru 2.000 de euro maşina poate fi dotată cu o masă din lemn de frasin, un aragaz cu inducţie, o hotă şi un frigider în portbagaj.

10. smart propune clienţilor o versiune a modelului fortwo care poate pluti uşor pe suprafaţa apei. Noul smart forsea poate dezvolta o viteză de 28 km/h şi are o autonomie de trei ore.

11. La rândul său, Lexus anunţă că asistenţii săi electronic pe care îi dezvoltă au ajuns la un nou nivel. Cu ajutorul funcţiei Lane Valet, proprietarii de coupeuri LC care se grăbesc cu adevărat, se pot conecta la sistemul electronic al automobilului care merge în faţă şi aceasta se va muta automat pe banda din dreapta.

https://youtu.be/Tzqio8ig6Gk

12. Maşinile pe care le produce Lotus sunt de cele mai multe ori folosite pe circuite. Britanicii s-au gândit şi la siguranţa animalelor de companiei pe care unii proprietari de modele Lotus le i-au în maşini, şi de aceea au inventat o cască specială pentru pisici.

Sursă: Autoreview

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/