in , , ,

(foto/video) Cel mai frumos tuning exterior din lume pentru Nissan GT-R este făcut de băieţii de la Kuhl Racing

În cadrul Salonului Auto de la Tokyo care a avut loc câteva săptămâni în urmă, atelierul de tuning Kuhl Racing a prezentat unul dintre cele mai extravagante şi neobişnuite proiecte ale sale. Au transformat un Nissan GT-R într-o operă de artă, îmbrăcând samuraiul cu armuri strălucitoare.

Sportcarul a primit o caroserie unică, de culoare aurie, un stil care ia amploare în Orientul Mijlociu şi Asia. Proiectul nu a primit deocamdată nicio denumire specifică. Cei de la Kuhl Racing spun că au folosit o vopsea care redă un efect de gravare pe aur.

În realitatea, părţile caroseriei nu sunt făcute din metal preţios, ci din fibră de sticlă. Elementele a fost modelate separat, mai apoi specialiştii au gravat imagini şi după aceea le-au vopsit cu o culoare aurie.

Şi sub capotă s-au făcut modificări. Puterea motorului V6 de 3.8 litri a crescut până la 820 de cai, datorită instalării unui sistem de evacuare a gazelor de eşapament special şi a configurării unităţii de control electronic a agregatului.

Trebuie de menţionat că Kuhl Racing nu experimentează aşa ceva pentru prima dată. Anul trecut, în cadrul show-ului de tuning SEMA, atelierul a prezentat un Nissan GT-R asemănător de culoare argintie.

What do you think?