(foto/video) Compania AutoSpace a sărbătorit 20 de ani de activitate. Vedeți cum a fost din reportajul video

Unul din primii importatori auto oficiali din Republica Moldova, compania AutoSpace, a sărbătorit de curând 20 de ani de activitate. Fondată tocmai în anul 1996, compania AutoSpace este una dintre cele mai renumite din țara noastră în primul rând pentru că este și importatorul BMW în țara noastră deja de două decenii.

Cu această ocazie, cei mai apropiați clienți ai mărcii au fost martorii unui eveniment de zile mari ce a avut loc în incinta Palatului Republicii. Seara a început cu prezentarea noii generații BMW Seria 5 G30 care a fost anunțată de directorul comercial al companiei AutoSpace, Dorian Harghel, după care editorul șef AutoBlog.MD, Constantin Mihalachi a intrat în scenă ca să le spună celor prezenți care sunt noutățile pe care le aduce generația nouă și cum se conduce noua Seria 5 pe care a testat-o în premieră pentru presa auto din Moldova încă în toamna anului trecut la Lisabona.

Imediat după, oaspeții au fost invitați la etajul doi al Palatului Republicii pentru a sărbători cei 20 de ani ai companiei AutoSpace alături de directorul general Victor Miculeț și întreaga echipă BMW Moldova. Oaspeții s-au bucurat de cele mai bune bucate, iar în timp ce toți se bucurau de multă voie bună, pe scenă au evoluat cei mai cunoscuți interpreți, formații de muzică populară și chiar rock.

Vă invităm și pe voi să vedeți cum a fost evenimentul din reportajul video filmat de Tudor Dumbravă și echipa AutoBlog.MD.

Galerie Foto by Vadim Jantîc

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/