(foto/video) Constantin Mihalachi: Prima întâlnire cu noul Volvo V90 Cross Country

Autor: Constantin Mihalachi
Noul Volvo V90 Cross Country a venit în Moldova. Primul exemplar poate fi văzut deja în showroomul Volvo, doar că până în 1 martie 2017 nu va fi posibil să faceți teste cu el. Chiar și așa, eu am dat o fugă până la prietenii de la Volvo și am făcut un scurt video cu primele impresii pe care mi le-a produs acest model.

De acum încolo voi face mai multe filmulețe de acest gen, iar la ele se vor adăuga și cele în care vom aborda și alte subiecte, dar despre asta mai târziu. Bineînțeles că nu vom renunța la testele propriu zise.

Deci, Volvo V90 Cross Country este versiunea pregătită pentru teren ceva mai accidentat al lui V90. A cam creat ceva agitație acest model printre pasionații de aventură din Moldova, pentru că din câte am reușit să observ mulți potențiali clienți au venit să cunoască modelul în momentul când eram și eu în showroom, motiv pentru care a trebuit să aștept rândul meu. Dar haideți să-l cunoaștem mai bine.

Am făcut și câteva poze cu noul Volvo V90 Cross Country. Înainte de a vă invita să le vedeți spuneți-mi în comentarii care este părerea voastră despre acest model. Vă place sau nu? L-ați alege pe el, sau ați opta mai degrabă pentru A6 Allroad sau Mercedes-Benz E-class All Terrain?

Galerie Foto

 

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/