(foto/video) Detroit 2017: Premieră mondială – Nissan Vmotion 2.0 Concept

Japonezii de la Nissan Motor Company au adus la Salonul Auto de la Detroit un nou sedan conceptual numit Nissan Vmotion 2.0 Concept.

Reprezentanţii mărcii care au fost gazde a evenimentului au spus că prototipul a fost făcut pentru a arăta următoarea tendinţă de design a Nissan, fără să menţioneze în ce model se va transforma ulterior.

Nissan Vmotion 2.0 Concept, care este parte a programului Nissan Intelligent Mobility, are un design neobişnuit. Dezvoltatorii spun că noutatea îmbină stilul, designul emoţional, ergonomia, confortul şi tehnologiile de ultimă oră.

O astfel de maşină este orientată pentru profesionalii din domeniilor lor, acei oameni care în mare parte îşi fac munca aflându-se mereu în mişcare.

https://www.youtube.com/watch?v=sd88UvV1154

Prototipul Nissan Vmotion 2.0 Concept este un pas înainte care formează “o formă 3D intelectuală pentru crearea unui volum şi a arhitecturii automobilului”.

Partea frontală este o nouă interpretare a direcţiei de design V-Motion. Interesant îi este logoul care este poziţionat pe grila radiatorului şi se aprinde atunci când automobilul este conectat la regimul autonom ProPILOT.

Sedanul Nissan Vmotion 2.0 Concept are următoarele dimensiuni: lungime – 4.860 mm, lăţime – 1.890 mm, înălţime – 1.380 mm. Ampatamentul măsoară 2.850 mm.

Portierele din spate se deschid contra direcţiei de mişcare, iar un montanţii centrali lipsesc. În habitaclu este prezent un volan al viitorului, un număr minim de butoane fizice, un panou imens în locul ceasurilor de bord şi a consolei centrale.

Scaunele sunt acoperite cu piele elastică care asigură un nivel înalt de confort atunci când maşina se deplasează în regim ProPILOT. Mai sunt prezente inserţii din lemn natural Zebra Wood pe podea şi uşi. Drept sistem audio este folosit Bose UltraNearfield, care foloseşte tehnologii absolut noi pentru controlul sunetului.

Deocamdată Nissan nu a dezvăluit caracteristicile tehnice şi dinamice ale acestui concept.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/