(foto/video) Ferrari a prezentat şi a testat noul monopost SF70H pe circuitul Fiorano

Compania italiană Ferrari şi subdiviziunea ei sportivă au prezentat oficial noul său monopost de curse. Acesta a fost numit SF70H în cinstea aniversării a 70 de ani de la formarea brandului care a început să construiască automobile de serie.

Prezentarea noului şasiu, construit în conformitate cu toate regulile tehnice noi, a avut loc pe circuitul de teste Fiorano.

Tot acolo ambii piloţi ai echipei, Sebastian Vettel şi Kimi-Matias Raikkonen, au şi pus deja la încercare noile maşini.

Şi Ferrari SF70H are o culoare tradiţională roşie a caroseriei, iar cel mai mare element vertical a fost vopsit în alb. Ca şi maşina anului trecut, “nasul” este un pic ieşit în afară.

Amintim că în sezonul trecut, chiar dacă a fost foarte ambiţioasă, echipa nu a reuşit să câştige niciun Grand Prix şi mai mult, i-a lăsat pe cei de la Red Bull Racing să ocupe locul II în Cupa Constructorilor.

În acest an colectivul este mai discret şi se abţine de la comentarii. Aceştia consideră că noile modificări în regulamentul tehnic îi vor ajuta să recupereze tot ce au pierdut.

Caracteristicile tehnice oficiale ale lui SF70H:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/