(foto/video) GENEVA 2017: Premieră mondială – Mercedes-AMG GT Concept

Mercedes-Benz a prezentat la Salonul Auto de la Geneva un prototip cu propulsie hibridă pe care l-au numit Mercedes-AMG GT Concept. Maşina de serie care va rezulta din acest concept va rivaliza cel puţin cu Porsche Panamera.

Noutatea celor de la Mercedes-Benz este şi primul automobil care poartă inscripţia “EQ Power+”. În viitor, toate maşinile hibride din linia Mercedes-AMG vor purta acest nume adiţional.

Conceptul cu patru uşi este construit pe o versiune modernizată a şasiului MRA, care se foloseşte pe C şi E-Class. Automobilul are o lungime de cinci metri şi o unitate de propulsie care produce în total 816 cai putere!

Astfel, sub această caroserie cu forme frumoase, stă un motor V8 bi-turbo de 4.0 litri, un alt propulsor electric pe puntea din spate şi un set de acumulatori cu o capacitate sporită, dar şi foarte uşori.

De la 0 la 100 de km/h un astfel de automobil accelerează în mai puţin de trei secunde! În acelaşi timp nemţii nu ne spun detalii despre acumulatori şi care este autonomia modelului, menţionându-se doar că este “uimitoare”. Bateriile se vor putea reîncărca atât prin sistemul de recuperare a energiei, cât şi de motorul cu ardere internă.

https://youtu.be/0loPXIIFW_4

Cea mai mare parte a elementelor caroseriei, inclusiv difuzor, spoiler şi praguri, acoperiş şi aripile frontale, sunt făcute din fibră de carbon. Alte dotări care se remarcă sunt mecanisme de frânare carbono-ceramice şi camere video în locul oglinzilor retrovizoare.

Mercedes-Benz spune că modelul de serie care va deriva din acest concept va apărea în anul 2018.

https://www.youtube.com/watch?v=YnAta0N0DvA

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/