(foto/video) GENEVA 2017: Premieră mondială – Nissan Qashqai facelift

Salonul Auto de la Geneva găzduieşte în acest an premiera versiunii actualizate a modelului Nissan Qashqai. Principalele schimbări s-au înregistrat la designul exterior, habitaclul a fost modernizat, iar printre dotări se numără un de condus semi-autonom.

Aşa-zisul autopilot, care face parte din complexul de sisteme ProPilot, poate lua control maşinii pe şosea “în mâinile sale”. Sistemul electronic este capabil să menţină maşina pe bandă şi să controleze singur acceleraţia sau frânarea.

Pe lângă acesta Qashqai facelift mai este dotat cu un set actualizat de sisteme de siguranţă şi asistenţă a şoferului. Printre acestea se numără: recunoaştere a pietonilor, sistem de frânare automată, sistem de monitorizare a traficului, de recunoaştere a indicatoarelor rutiere, dar şi o supraveghere video la 360 de grade.

Vezi şi: (video) Nissan prezintă propriul sistem Autopilot odată cu noua generaţie Serena

La exterior crossoverul a primit o parte frontală revizuită cu o capotă, bară de protecţie, blocuri optice şi o grilă a radiatorului, toate fiind noi.

În partea posterioară au fost modificate puţin stopurile, iar pe bara de protecţii au apărut nişte inserţii care imită metalul.

În habitaclu marea schimbare este noul volan cu trei spiţe. De asemenea s-a schimbat interfaţa sistemului multimedia. Opţional poate fi comandat un sistem audio Bose cu şapte difuzoare.

Printre alte îmbunătăţiri pe care Nissan anunţă că le-a făcut, acestea sunt la suspensie, servodirecţie şi izolare fonică

Gama de motoare a rămas acceaşi. În ţara noastră sunt disponibile motorizările de 1.2 litri şi 1.6 litri pe benzină cu 115 sau 163 CP, în timp ce diesel-urile pot fi de 1.5 sau 1.6 litri cu 110 sau 130 CP respectiv.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/