(foto/video) GENEVA 2017: Premieră mondială – Pininfarina H600 Concept

A 87-a ediţie a Salonului Auto de la Geneva a fost gazdă pentru premiera mondială a sedanului de lux şi electric H600.

Designul modelului a fost făcut de atelierul renumit Pininfarina la comanda companiei Hybrid Kinetic Group din Hong Kong.

Conceptul cu patru uşi se remarcă printr-un micro turbogenerator şi o autonomie de 1.000 de kilometri.

Lungimea lui H600 este de 5.200 mm, lăţimea este exact doi metri, iar înălţimea 1.494 mm. Cele 1.870 de kilograme pe care le are sunt împărţite în proporţie de 52% pe puntea din faţă şi 48 pe cea din spate.

Dezvoltatorii nu au dezvăluit nicio informaţie detaliată despre unitatea de propulsie, însă se ştie că sub capotă stau cel puţin două motoare electrice care dezvoltă peste 800 de cai putere. Pentru a ajunge până la 100 de km/h îi trebuiesc doar 2.9 secunde.

De pregătirea unui sistem cu un micro turbogenerator HK, destinat reîncărcării bateriei cu o capacitate imensă, s-a ocupat firma Hybrid Kinetic Group.

Printre alte caracteristici care au uimit publicul se numără portierele posterioare care se deschid contra direcţiei de mişcare, lipsa montanţilor centrali, habitaclu tapiţat cu piele şi lemn, sistem multimedia pentru pasagerii din faţă şi cei din spate, dar şi un panou de bord complet digital.

Nici pentru acest concept nu s-au anunţat deocamdată planuri de producţie în serie.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/