(foto/video) GENEVA 2017: Premieră mondială – Porsche 911 GT3 facelift

Compania Porsche a adus la Salonul Auto de la Geneva, pe lângă Panamera Sport Turismo şi Panamera Turbo S E-Hybrid, aşa după cum era de aşteptat, sportcarul actualizat 911 GT3.

Constructorul german a adăugat pe lângă transmisia robotizată cu şapte trepte care vine standard şi o cutie de viteze manuală care a fost exclusă anterior din gamă. Se spune că Porsche a luat această decizie după ce mii de clienţi au solicitat asta.

Acum Porsche 911 GT3 este propulsat de un motor boxer de 4.0 litri volum, cu şase cilindri, care vine să înlocuiască unitate de 3.8 litri. Agregatul natural aspirat produce 500 de cai putere şi 458 Nm de cuplu.

Împreună cu transmisia PDK acceleraţia până la 100 de km/h o face în 3.4 secunde, iar cu cea manuală cu şase trepte în 3.9 secunde. Viteza maximă este de 318 şi 320 km/h respectiv.

Noul sportcar cântăreşte doar 1.430 de kilograme. Raportul greutate/putere este de 2.86 kilograme la un cal putere.

Porsche 911 GT3 facelift a păstrat roţile directoare spate, însă a primit un kit exterior aerodinamic modificat, care include şi un difuzor nou. De asemenea lângă eleron au apărut două guri de aerisire care asigură o răcire mai eficientă a motorului.

În habitaclu a apărut un volan care are un diametru de 360 mm. Asemenea este instalat în modelul 918 Spyder.

Porsche va oferi clienţilor la alegere trei tipuri de scaune sport, dar şi un sistem multimedia PCM.

Maşina este deja disponibilă la comandă în ţara noastră şi are un preţ de start de 140.500 de euro.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/