(foto/video) GENEVA 2017: Un designer Lamborghini a făcut un sportcar pentru indienii de la Tata Motors

Un designer care a participat la crearea lui Lamborghini Diablo şi Countach, Marcello Gandini, a dezvoltat pentru compania indiană Tata Motors un o maşină sport numită Racemo. Aceasta va fi produsă de brandul Tamo.

Premiera automobilului a avut loc la Salonul Auto de la Geneva.

Această maşină sport cu două locuri are o suspensie cu câte două braţe, atât în faţă, cât şi în spate. Lungimea lui Racemo este egală cu 3.855 mm, lăţime – 1.810 mm, înălţime – 1.208 mm. Ampatamentul conceptului constituie 2.430 mm.

În mişcare Tamo Racemo este pus de un motor turbo pe benzină, care are trei cilindri şi un volum de 1.2 litri, şi care produce 190 de CP şi 210 Nm. Cutia de viteze este una robotizată cu şase trepte.

Acceleraţia de la 0-100 km/h o face sub şase secunde. Viteza maximă nu a fost anunţată.

Una dintre dotările unice pe care le are este un panou de bord împărţit în trei ecrane. Acesta a fost făcut în colaborare cu firma Microsoft.

Tot la interior se ascunde nişte scaune sport, dar şi un volan asemănător cu cele folosite pe maşinile de curse. Comenzile pentru semnalizatoarele de direcţie, ştergătoare, pentru pornirea motorului, pentru comutarea luminilor în faruri şi pentru claxon sunt localizate anume pe volan.

Când se va lansa Tamo Racemo în serie nu se cunoaşte deocamdată.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/