(foto/video) “L-au dezbrăcat până la oase”. Un Land Cruiser, dezasamblat de hoţi timp de o noapte

Şoc şi groază pentru un bărbat din Rusia, fost proprietar al unui tot-teren de model Toyota Land Cruiser. Hoţii i-au “atacat” maşina fără milă şi nu i-au luat doar roţile, ci 80 la sută din toate piesele.

Acţiunea a avut loc în oraşul Toliatti, acolo unde bărbatul a venit în ospeţie şi şi-a parcat automobilul, pentru o noapte, în faţa blocului. Dimineaţa, când să se pornească din nou la drum, şi-a pus mâinile în cap când a văzut priveliştea.

Ce-i drept, hoţii nu au furat toate lucrurile, lăsând motorul, piesele de dedesubt, câteva geamuri, parbrizul şi alte piese. Din lipsă de timp sau nu au avut nevoie de acestea?

Din imaginile pe care le putem vedea mai jos, putem spune că răufăcătorii erau profesionişti pentru că au reuşit în ore numărate şi fără multă gălăgie să desfacă automobilul în bucăţi. Un lucru este straniu, de ce nu au luat maşina complet?

Vă informăm că acest caz a avut loc în luna octombrie a anului 2013, însă subiectul este actual şi în zilele noastre, fiind discutat intens pe forumuri şi reţele de socializare. Deocamdată nu se cunoaşte dacă poliţia a mai reuşit să dea de urma infractorilor.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/